tiistai 28. joulukuuta 2010

Ihmisten ilmoille

Mars, mars

Viimeiset kolme päivää on Mamma viettänyt ihanassa kissaseurassa, mitä nyt naapureihin on törmännyt lumitöissä. Nyt on tullut aika palata ihmisten ilmoille ja myös tulla kotiin ihmisten aikaan.

Mitä siihen sanovat likat? Ovat iloisia tottakai! Nyt vihdoinkin voi nukkua päikkärinsä rauhassa! No, vielä iloisemmiksi varmasti tulevat kun ymmärtävät, että osa Mamman retkestä tarkoittaa kissanruokavaraston täydentämistä. Vai ajattelevatkohan, että se ei koskaan lopu?


Ihmisten ilmoilla on myös tarkoitus käydä Kaapelilla katsomassa Pentti Sammallahden näyttelyä http://www.valokuvataiteenmuseo.fi/fi.  Vaikuttaa mielenkiintoiselta, vai mitä? Ja mistäköhän saisin tietää mistä nuo sanonnat ihmisten ilmoille ja ihmisten aikaan ovat saaneet alkunsa? Ja mitä silloin tarkoittivatkaan?

3 kommenttia:

 1. Tämä ihmisten ilmoilla olija käytti ilmoillaolemisaikaansa (työaikaa) ja googlasi noiden sanontojen alkuperää. Mitään ei löytynyt, ei voi auttaa. Mutta tuo Sammallahden näyttely pitäisi kyllä käydä katsomassa. Kiitos vinkistä!

  Joskus kyllä käy noin, että kissat _ilahtuvat_ kun saavat olla rauhassa. No, kai ne tietävät, että ruokarahoja siellä vaan käydään tienaamassa...

  VastaaPoista
 2. Minä taas epäilen, että ne kuvittelevat että jääkaappi pursuaa herkkuja ja ihminen vain ilkeyttään/tyhmyyttään ei tajua ottaa sieltä esiin niitä parhaita paloja, vaan tarjoaa jotakin pahaa ja ihan vääränlaista. Sellaiset on ilmeet lähes joka päivä. "Etkö pysty parempaan?" "Tajua nyt!" "Maksaa!" "Muikkua!" Ja uusin: "Porsaankyljystä!!"

  VastaaPoista
 3. Jenni: Käy katsomassa! Kuvia oli paljon ja olivat loistavia!

  Saila: Todennäköisesti olet oikeassa! Hyvinkin oikeassa.

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.