sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Ulkotarha

Viimeinen talvi?

Vaikka vielä pitäisi nauttia joulusta ja rauhoittua keräämään virtaa tuleviin koitoksiin, Mamma ryhtyi jo murehtimaan ulkotarhan kohtaloa. Lumi on jo tehnyt tehtävänsä ja kunhan katolta mätkähtää lisää, lienee koko ulkotarhakin menneen talven lumia. Sitten täytyisi saada uusi. Mutta mistä?
5 kommenttia:

 1. Oi voi! Lunta on paljon ja kun tulee suojakelit, se on todella painavaa. Tarvikkeet rautakaupasta, ja joku remontti-reiska paikalle...

  VastaaPoista
 2. Älä muuta sano! Nyt jo oli lumi kasautunut ulkotarhan hennolle verkkokatolle ja puolet lumikuormasta mäjähti maahan - siis tarhaan. Jos nyt pysyisi kasassa siihen asti kun tulee kevät, niin enköhän siihen mennessä ole jotain kehittänyt.

  VastaaPoista
 3. Jonkinlainen enimmät lumet pois liusuttava viistokatto voisi olla eräs ratkaisu estämään tarhan tuhoa tulevina vuosina. Toivottavasti tarha kestää kevääseen ja jokin toimiva malli lumiongelmaan löytyy :)

  VastaaPoista
 4. Meinasin sanoa sama kuin Ella - viistokatto, jos tarha on muuten kerta kunnossa. Sulla saattaa olla remppamiehiä omastakin takaa, mutta jos ei ole, niin Kotimies Korte on luotettava ja asiallinen kaveri.

  VastaaPoista
 5. Ella: Toivotaan tosissaan, että säilyy. Tulisi kyllä suru puseroon niin Mammalle kuin likoillekin, jos tarhaa ei olisi.

  Zepa: Täytyy muistaa Kotimies Korte! Kiitos vinkistä.

  Ja tasakattomalli saisi kyllä muuttua viistokatoksi. Voipi olla että myös rakenteita tulee uusia.

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.