perjantai 17. joulukuuta 2010

L-O-M-A

Alkoi nyt :D

Mammalla alkoi loma! Suunnitelmissa kirjoja, ystäviä, hyvää ruokaa, viiniä sekä paljon leppoisaa puuhastelua likkojen kanssa. Nam nam <3 ! Tänään toki vielä mennään normireseptillä katkarapujen parissa ja Mammalle tarjolla vain pakastepizzaa (joka lämpiää käryävässä uunissa). Sehän ei nyt ollutkaan pääasia, vaan kaikki muu.


"Ai, jokoks se alko."

8 kommenttia:

 1. Pakastepizzakin voi olla herkkua, varsinkin jos sitä vähän tuunailee ja mausteena on loman alkua. Voi ihanuutta, onneksi olkoon, tai siis hyvää lomailua kaikille tytöille!

  VastaaPoista
 2. Pakastepitsa tuunattiin vain lomafiiliksellä, ja hyvää oli! Likkoja loma taitaa rasittaa, ei pääse kunnon päikkäreille kun Mamma puuhastaa nurkissa kaiket päivät. Tosin niillähän on sitten pitempi loma kun Mamma pääsääntöisesti käy töissä....

  VastaaPoista
 3. hei kavrut, mikä se semmonen loma on? Ei tunneta täällä...

  VastaaPoista
 4. Musta ja Harmaa: Mä tiiän mitä se loma tarkottaa. Se tarkottaa sitä et aamuruoka tulee myöhäs ja sit päikkäreitäkään ei saa ottaa rauhas, ku pitää seurata tota Mammaa. Loma on raskast aikaa meil.

  VastaaPoista
 5. Kirsikka, Sirpa & Kollo: Kiitos! Tulikin tarpeeseen :)

  VastaaPoista
 6. Kivaa, nyt se mutsi vaan viettää teijän kaa aikaa ja omistaa ittensä teille! Niin sen pitääki mennä, just hyvä. Mut muistakaa antaa sille sen verran omaa aikaa, et ehtii käydä ostaan teille lahjat.

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.