sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Kauneuden salaisuus

Pakkelia naamaan

Naisilla on niksinsä, niin myös likoilla. Pieni pakkeli naamaan saa ihmeitä aikaan. Sen tietää myös Helmi Orvokki, joka jakaa kaunistautumishetken Mamman kanssa pöristen, huristen ja pöydällä kieriskellen. Pientä luksusta  puuhaan tuovat meikkipussin ihanat pensselit ja sudit.

6 kommenttia:

 1. Mammaa ei voi jättää yksin kaunistautumaan! :)

  Kollo tulee sohimaan tassulla kättä ja hammasharjaa, kun harjaan hampaita. :D Kissa ei ilmiselvästi ymmärrä, mitä ihmettä oikein puuhaan tai sitten käden ja harjan liike kiinnostaa. Kollon hampaita ei ole (vielä) harjattu.

  VastaaPoista
 2. Taiteellinen johto on siis paikalla myös maskeerauksen aikana, jotta Mamma voi ottaa mallia itse kauneuden perikuvasta, Helmi Orvokista :)

  Sutien lisäksi meillä kiinnostavat pienet ja kiiltävät luomivärirasiat ja -napit. Niitä olisi niin kiva läpsiä käpälällä menemään pitkin lattioita!

  VastaaPoista
 3. Sirpa: Ehkäpä Kollo haluaa kertoa, että haluais kanssa hammaspesun??

  Ella: Sepä se! Mitenkäs sitä nyt voisi ihminen kaunistatutua ilman mallia?

  VastaaPoista
 4. Jaa-a, teillä kunnioitetaan kissan taiteellista johtajuutta! Arvatkaa vaan, saadaanks me olla meikkipöydällä ollenkaan kun toi yks piirtää itelleen silmiä ja suita? Joo EI saada.. :-(

  VastaaPoista
 5. Ilmankos teillä on niin nätit tytöt! Kihartaako Helmi ripsentaivuttajilla viiksiä vaiko kulmakarvoja?

  VastaaPoista
 6. Musta ja Harmaa: Teillä ei Zihminen siis vielä ymmärrä ottaa teitin kauneudesta mallia? Sit tulis hyvää ja linjakasta viivaa ;)

  Saila: :D Käyttää niitä lähinnä tassujumppaan...

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.