tiistai 24. toukokuuta 2011

Haaste: Lukunurkka

Tällaisen nappasin K-blogista

Kiva haaste! Oli pakko napata mukaan. Lemppari lukupaikkoja minulla on kolme:

1) Sänky

2) Kirjaston tuoli


3) Parvekkeen korituoli lämpimällä (ja välillä vähän viileämmälläkin)

Ja kas. Varattuja kun usein ovat, menen sinne minne pääsee. Kun on vain kaksi kissaa, niin kolmanteen paikkaan pääsee varmasti! Ja kyllä sopu tilaa antaa Naukulassakin :)

4 kommenttia:

 1. Tulin kommentoimaan parveke-elämää, mutta täällä olikin jo lukunurkkaelämää! Kiitos pikaisesta haasteeseen tarttumisesta, näitä oli kiinnostava katoa ja kaikki nurkkaukset ovat hyvin kutsuvia. Toivottavasti muutkin innostuvat haasteesta, niin päästään tirkistelemään. :)

  Kissa tai pari on kyllä olennainen osa lukunurkkausta!

  VastaaPoista
 2. Oi miten kiva, tosiaan tämähän on haaste! Hitsi pitänee osallistua (mutta saattaa mennä vähän aikaa kun kaikenlaista puutarharaportoitavaakin tule ejoka päivä).
  Ihanat paikat, eipä ihme että ovat kissojen suosiossa. Tai ehkä paikat juuri siksi näyttävätkin niin rauhallisilta, lämpimiltä ja houkuttelevilta? Sisustuslehdissäkin kun tiedetään kissojen taika, puhumattakaan lämmitysjärjestelmien markkinoijista ;-)

  VastaaPoista
 3. Jenni: Se on selvää, että kissa kuuluu lukunurkkaan! Osaisikohan sitä edes lukea ilman kissaa? Nämä nurkat on kyllä aikaisemminkin esitelty, mutta ehkä vähän toisissa yhteyksissä.

  Saila: Odotetaan täällä kaikessa rauhassa osallistumistasi! Riippumattokin on vielä jäänyt näkemättä!

  VastaaPoista
 4. Kissa on kyllä myös ihan parasta lukuseuraakin. Mikä sen mukavampi kuin kehräävä karvakasa jaloissa taikka sylissä hyvän kirjan kaverina.

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.