sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Meissä jokaisessa asuu

Pieni lehmä

Naukulan laiduntamiskausi on alkanut. Omassa ulkotarhassa ei kasva niitä heiniä, joten joudun keräämään kimput muualta pihalta. Se ei likkoja haittaa. Kun tulen heinien kanssa sisään niitä odotetaan jopa suuremmalla innolla kuin katkarapuja. Pidän pientä kimppua molemmissa käsissä jotta laiduntaminen sujuu hyvin. Luonnollisesti tästä ei ole kuvamateriaalia, mutta jäljestä kyllä.

Kumpi syö kimppunsa kuin se olisi ajettu ruohonleikkurilla tasaiseksi? Kumpi saa aikaan epätasaisempaa jälkeä? Siinäpä tämän päivän kysymys.


5 kommenttia:

 1. Jaa-a, visaisempas Mamma heitti...
  Kyllä se Helmi tekee tarkkaa ruohonleikkuri jälkeä ja Wilma syö parhaat päältä ;D

  VastaaPoista
 2. Minä puolestani veikkaan päinvastaista kuin Kirsikka: poikatyttö Helmi syö suurpiirteisesti (sitäpaitsi kuvassa epämääräinen kimppu on Helmin jaloissa) ja sitten se vielä kävelee niiden yli ja rompsahtaa siihen melkein ruohojen päälle ihan sotkuisesti.
  Naukulan Sophie Loren alias Wilma on varmaan siisti ja osaa nauttia korret arvokkaan siivosti (vrt. Loren ja spagetit).

  VastaaPoista
 3. Hyvät perustelut molemmilla! Tällä kerralla Saila oli oikeassa. Naukulan Sophia Loren :D toimii hyvin myös ruohonleikkurina. Vertaus spagetin syömisestä oli hulvaton :D

  VastaaPoista
 4. Meidän Jaffa on heikkona ruohoon ja siis kaikkeen vihreään. Kukkia meillä ei voi olla kuin kirjahyllyn päällä. Tyttäreni vinkistä ostin kaupasta vehnän orasta. Oi mikä menestys!! En voi paljoa antaa kerralla kun sitten oksennetaan.

  VastaaPoista
 5. Meillä rouskutellaan innoissaan myös. Ja ruoho on todella vihreämpää aidan toisella puolella, jotta kaukaa täytyy hakea meidän lehmien heinät :)

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.