perjantai 27. toukokuuta 2011

Ulkonaliikkumiskielto?

Tähän on tultu.

Viime kesänä toin useasti heiniä pienenpieneltä takapihalta likoille. Tänä vuonna olin tuonut niitä vain kerran. Ilmeisesti kissoilla on kuitenkin supermuisti ja loistava oppimiskyky, sillä iltana eräänä pyrkiessäni sisään minua kohtasi pihalle johtavan lasioventakana tällainen näky.

Kuva näyttää heijastuman takapihalleni, likat ovat sentään sisätiloissa. He eivät koskaan yritä karata ovista ulos, mutta kertoivat selkeästi mitä haluavat: heinääää! Jos mamma kerran on niin pitkään ulkona, ei se voi tarkoittaa kuin sitä, että tuliaisiksi on tulossa heinää ja sitä kannattaa odottaa. Jopa enemmän kuin katkarapuja. Pakkohan niitä oli sitten käydä poimimassa ja pyrkiä uudelleen sisään.

Voi sitä ilon päivää kun heinätuppo tuli! Helmin kehräys kuului varmasti naapuriin asti. Wilma ei kehrää niin kuuluvasti, sillä se tietää ettei nyt tuollaista innostusta sovi ihmisille näyttää. Heinät kuitenkin söi ruohonleikkurimaiseen tapaansa loppuun asti.

6 kommenttia:

 1. Voi jee! Miksi orjat aina jaksavat epäillä meidän muistia?! Mehän ollaan ihan yliolentoja ja silti ne aina välillä unohtavat sen. Kenen muistia pitäis epäillä? Hyvä likat!

  VastaaPoista
 2. Hyvin sanoi Sulo tuossa yllä. Likoista kyllä näkee, että nyt sitä ja sassiin! :-D

  VastaaPoista
 3. Olisipa ihmistenkin ilahduttaminen yhtä helppoa :) Kissaneidoilla on kuvassa äärimmäisen intensiivinen ilme. Jotain kivaa on selvästi tulossa.

  VastaaPoista
 4. Niin hyviä kuvia kisuleista taas. Ilmeet ovat just niinkuin tekstissä kerrotaan. Ihania!

  VastaaPoista
 5. No nyt meilläkin on kissojen ulkohäkki, mutta kani syö heinät : ) Terveisiä kissoillesi.

  VastaaPoista
 6. Sulo: Ehkä teillä on valikoiva muisti?

  Saila: Kyllä, varsin vaativia olevat. Asettaa tiettyjä haasteita takapihalla käymiselle...

  Millan: Niin, ehkä me ihmiset emme osaa olla tyytyväisiä vähäst`ä?

  Kirsti: Kiitos!

  Mayo: No, niin. Onkos siitä teidän mökistä jo kuvaa ollut? Ehkä teidän pitää kerätä kanille vaikka voikukan lehtiä niin riittää kissoille heiniä :) ?

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.