lauantai 14. toukokuuta 2011

Uusinta torstailta: Purkista, kiitos

TV-dinner

Toisille on tullut torstaiset postaukset takaisin, Naukulaan ei. Joten näpytellään tämä nyt sitten ihan uusiksi, ja jotenkin näin se meni.

Kun minä katson tv:tä, tulee aina välillä napsittua jotain siinä samalla. Paha tapa. Tämän saman tavan ovat myös likat oppineet. Sohvapöydällä, vai pitäisikö sanoa penkillä, on aina kissanruokapurkki. Wilma on opettanut minulle, miten siitä saa ruokaa.

"Ottaisin tuosta, kiitos." 

 "Tajusitko?"

Että näin meillä. 

7 kommenttia:

 1. Wilma! :-DDD
  Tää on ihan paras. Naukulassa on aina ihanat jutut, mutta tää on yksi parhaista. "Tajusitko?" :-D
  Mua harmittaa kun en tajunnut tilata viimeksi kaupasta mitään mässytettävää, nyt on hitsi jääkiekkoa ja euroviisuja eikä sipsin sipsiä talossa! Pitäiskö alkaa itse viipaloimaan perunoita juustohöylällä ja paistamaan?! Perhanan pahviaivo, tätä se teettää tää talojen remontointi. Pää ompi täys sahajauhoja.

  VastaaPoista
 2. Wilmalla on vähän epäilyksiä mamman älyn suhteen. Mikäs ihme se nyt toisaalta on kun katkarapujakin kerran säännöstellään? Oi, itse tehdyt sipsit kuullostavatkin vallan ihanilta. Täältä löytyy mikropopcorneja, onneksi. Jos niiden voimalla sitten mennään kaikki kisat läpi :)

  VastaaPoista
 3. Wilman vaativaa katsetta ei voi olla noudattamatta! :)

  VastaaPoista
 4. Wilma on aivan mahtava <3

  Meiltä ei (kiitos harventuneen postaustahdin) hävinnyt sentään kokonaista postausta, mutta kadonneet kommentit taisivat kyllä jäädä sille tielleen... Lukulistalla hassusti kyllä näkyvät ne kadonneetkin postaukset, kuten alkuperäinen "Purkista kiitos!", mutta sitä klikatessa ohjelma herjaa törkeästi, ettei koko Naukulaa ole lainkaan olemassa. Voihan Blogger.

  VastaaPoista
 5. Sirpa ja Kollo: Ei voi ei, senhän todistaa jo Wilman pyöreä ulkomuoto :)

  Ella: Joo, olen huomannut, että lukulistalla ovat kummitelleet. Täällä me kaikesta huolimatta ollaan, eikä mennä minnekään pois! Ainakaan omasta tahdosta.

  VastaaPoista
 6. Joo... Juttu katosi, tuli, katosi, tuli, mutta kommentit katosi...

  Ilme ei jätä arvailuja!

  Huominen jo jännittää....

  VastaaPoista
 7. Meilläkään ei tullut postaukset takas. Epistä. Mutta Wilma on viksu ja söpö.

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.