lauantai 7. toukokuuta 2011

Uuvuttava viikko

Onneksi loma loppuu!

Minä voisin kotoilla toisenkin viikon, mutta likoille se todennäköisesti ei sopisi. Viikko on ollut varsin uuvuttava, koska Mamma on poistunut Naukulasta vain pieniksi hetkiksi kerrallaan.

Yksi reissu vei Plantageniin, josta hain jo vähän koristusta pihalle sekä tarvikkeita kasvatukseen.


Ei siinä sitten muu auttanut kun Wilman ryhtyä työnjohtotehtäviin. Kesken päiväunien. Huoh. Keittiön ikkunasta näki kuitenkin hyvin etupihan puuhastelut.

Sitten Naukulassa kävi vieraita ja seiniin porattiin reikiä. Tätä työtä valvoi Helmi, vaikka vatsa ruikulille sitten menikin. Ei ollut kivoja ääniä ne.

Television taakse saatiin vähän raskaampi taulu. Sitä voi tuijotella silloin jos esim. jääkiekko menee liian jännäksi. Sekin voi aiheuttaa vatsanväänteitä. Lähinnä Mammalle.

Joutilaisuus ja aika saattavat tuottaa myös hyviä ideoita. Näin kävi, ainakin minun mielestäni. Olohuoneen ikkunan edessä on rautalanka ja siinä on roikkunut ikealaisia koukkuja. Jouluisin joulupalloja ja pääsiäisenä munia. Nyt keksi laittaa siihen roikkumaan iki-ihania Matti Kervisen Helsinki-kuvia, jotka ovat olleet varaston kätköissä vuosia kun oikeaa paikkaa ei ole löytynyt. Kuvien takana olleet reiätkin olivat sopivat tälle idealle kuin tehty.


Tässä kohden työnjohto antoi periksi. Toiminta oli kerrassaan väsyttävää.

"No jos nyt hetkeks tähän sohvalle." 

"Tee sä vaan, niin mä vähän luen."

Kyllä kotoilu on ihanaa, vaikka se likoille käykin työstä!

6 kommenttia:

 1. Kotoilu on minustakin ihanaa, harmi vaan että tulee likoille noin raskaaksi. Mitenkähän he mahtavat selvitä pitemmästä kesälomasta? Ruskallakin taitaa olla vähän rasittavaa elämässä, kun täällä on mies kotona aika paljon ja sitä ja sen liikkeitä ja touhuja pitää vahtia kaiken aikaa, erityisesti valvoa aina kun se siivoaa ja toimia siinä apulaisena eli työnjohtajana. Onneksi emäntä on useimmiten iltaisin niin nuutunut, ettei jaksa enää keksiä mitään rasittavaa. Terveisiä likoille Ruskalta, kohtalotoverilta.

  VastaaPoista
 2. Paula: Pitemmän kesäloman aikana on vähän enemmän hengähdystaukoja, kun silloin en ole joka päivä ja joka hetki kotona! Kyllä Ruskallakin varmasti on rankkoja työnjohdollisia tehtäviä!

  VastaaPoista
 3. Iloista Helmin päivää! :) Hienosti ovat Helmi Ja Wilma Mamman kanssa sisustaneet. :)

  VastaaPoista
 4. Hienoja sisustusideoita ja toteutuksia!!
  Ihana toi työnjohtaja Helmin lepotaukokuva!! Ja Wilman lukukuva!

  VastaaPoista
 5. Mutsin kotipäivät on IHANIA!!!!

  VastaaPoista
 6. Sirpa ja Kollo: Helmi kiittää!

  Kirsti: Helmin lempipaikaksi päiväunille on nyt muodostunut sohva, ja Wilma kyllä lukee mielellään ja usein :)

  Sulo: Eiks sun mutsi häiritse sun päikkäreitä yhtään?

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.