perjantai 20. toukokuuta 2011

Pirkka Katkarapu

Huom!

Nyt-liite 19/2011 kertoi seuraavaa: "Bloggaajat ovat mielipidejohtajia, tyyli-ikoneita ja kokemusten jakajia, kirjoitetaan viestintätoimisto Manifeston vuosittaisessa blogibarometrissa."

Lisäksi jutussa mainittiin, että osa bloggaajiasta saa tavaroita arvosteltavaksi. Me ei tavaroita kaivata, mutta Pirkka katkarapuja saa kyllä lähettää! Nyt on nimittäin Naukulassa kriisi! Pakkasesta löytyi vain yksi katkarapupussi. Se toki riittää täksi katkarapuperjantaiksi, mutta ensi viikoksi ei ole mitään. Likkoja huolettaa jo nyt! Entäs jos Mamma ei muistakaan käydä katkarapukaupassa.

"Mä oon vaan pieni kissa mut mä tiiän. Tän oven takana on kriisipesäke.
 Katkarapusäiliöstä on viimeinen pussi sulaamassa. Lisää ei siel ollu. Mä näin." 

"Mitä me nyt syöään. Mamman pitää mennä heti ostaa lisää." 

15 kommenttia:

 1. Iik!!! Ensi perjantaihin on enää VIIKKO!

  VastaaPoista
 2. Huolestunut ilme! Mutta kyl se mamma varmaan muistaa, kun olette hyvissä ajoin aloittaneet muistuttamisen! :)

  VastaaPoista
 3. Maailman huolestunein ilme Helmillä! Tuohon ei auta muu kuin Mamman käynti kipin kapin katkiskaupassa ja uusien pussien esittely, että tytöt voivat rauhoittua.

  VastaaPoista
 4. Äkkiä PALJON katkarapuja sinne. HETI! Nykyisinhän ruokaa voi tilata netistäkin kotiin. Ettekö voisi tehdä jatkuvaa katkaraputilausta, niin lähetti toisi rapuja esim. joka torstai?

  Netistä puheen ollen, huh, ainakin vielä olette siis nettiyhteyksien päässä. Hyvä! Olisi liikaa, että ensi Blogger sekoaisi ja sitten vielä oma kone jumiutuisi.

  VastaaPoista
 5. Mä PYYSIN mammaa kirjottamaan et mä oon se tyyli-ikoni ja mielipidejohtaja ja Hempu on se kokemusten jakaja, mut ei se niin sanonu silti.

  VastaaPoista
 6. Saila: Nii-in. Viikko on lyhyt aika :)

  Paavo ja Harmi: Sitä sopii toivoa!

  Minni: Syödään nyt ne jäljellä olevat ensin ;)

  Jenni: Kun eilen hankin uuden kannettavan, niin tänään tämä vanha ei sitten olekaan kaatunut kuin kerran. Huomenna asennellaan uutta! Eihän siitä nyt mitään tulisi, jos ei olisi kotikonetta.

  VastaaPoista
 7. Voi ei!!!!!!!!!!!!!!!! Paniikin paikka! Nyt mamma heti kauppaan! Niin, oletteko testanneet Lidl:n katkarapuja? Meidän mielestä ne ovat parhaita. Kyllä meitä nyt vähän huolettaa, sillä tuo vikan kuvan ilme kyllä kertoo teidänkin huolenne tason ja se on kova!

  Tarviikin tsekata omat varastot...

  VastaaPoista
 8. Viivi: Niin on! Kannattaa sunkin kyllä tsekata tilanne :)

  VastaaPoista
 9. Mekin ollaan jääty odottamaan kaikenlaisia tuotteita testattavaksi. Ei ole näkynyt. Hmph. Mutta teidän kyllä pitää saada ne katkikset tavalla tai toisella!

  VastaaPoista
 10. Huolestuttavaa! Unna tosin suosittelee kaikille ihmisille Rainbow-katkarapujen ostamista: kissa saa suurimman osan, kun ihminen nakkelee kaikki huonosti kuoritut katkat kissalle. Niitä on ollut paljon.

  VastaaPoista
 11. Meillä on ihmiset tainneet käydä hitaalla kun kissoille ei ole ikinä tarjottu katkarapuja... Tuleekohan joku ottamaan nuo pois meiltä, tällaisen hirvittävän mokan tultua ilmi...

  VastaaPoista
 12. "Helmi ja Wilma: Ymmärrämme täysin huolenne, ja se myös näkyy kuvista! Meillä on äippä taas liiaksikin pyörinyt tuolla pihalla, höpissyt kukista ja muusta... Mitä se niitä vahtii, kyllä ne siellä kasvavat vahtimattakin!! Meijän on pitänyt monesti, ja kova äänisesti huomauttaa olevanne kuviossa mukana, ja ne ruokakupit! Niiden täyttö on ollut Melkein Hunningolla!! Sitten illalla äippä on aina niin aih ja voih kuin meitä paapoo, lopultakin! Kyllä ne meitä rakastaa vaikka ruokapula uhkaa välillä, teijän Mammakin on jo varmasti huolissaan itse että muistaahan varmasti!!!" Naukuisin terveisin Neko ja Tinka

  VastaaPoista
 13. Mindy: Nii-in. Katkarapuja odotellessa :)

  Ella: Likatko jakaisivat pussin mamman kanssa? Epäilen.

  Saara: No mutta tämä erehdyshän on helppo korjata! Katkarapukauppaan vaan mars, mars.

  Neko ja Tinka: Melkein on paha asia! Toivottavasti tilanne korjautuu sielläkin :)

  VastaaPoista
 14. Ei suinkaan mistään jakamisesta ollut puhetta. Nämä ovat ylimääräisiä katkarapuja omien rapujen lisäksi ;D Tosin kissastahan kaikki kotiin kannetut katkat ovat kissaa varten ihmisen naurettavista ruuanlaittoaikeista huolimatta...

  VastaaPoista
 15. Well now we are talking! Ylimääräisiä? Normaaleiden lisäksi? Se EHKÄ sopisi likoille.

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.