keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Kyllä ne joskus

Pesuhetki

Kyllähän ne likat joskus, itse asiassa lähes päivittäin, toisiansa pesevät. Ainakin korvan takaa. Tahdin, ajan, paikan ja keston määrää Wilma Ilona. Kuinkas muutenkaan. Helmi toteuttaa ystävänsä vaatimukset kiltisti, olihan  Helmi jo nimensäkin puolesta se hyväntahtoinen.

Muista! Jos haluat osallistua Naukulan arpajaisiin, voit tehdä sen kommentoimalla tätä juttua tulevaan sunnuntaihin kello 9 asti.

10 kommenttia:

 1. Meillä ei tätä ihmettä vielä olekaan tapahtunut;) Pesut ja siisteys ovat tassussa, mutta vain omassa!

  VastaaPoista
 2. Just vierailin Pömpsälässä ja sielläkin oltiin pesuhommissa. Nyt taitaa olla kissojen yleinen pesuaika. Kun minulla oli aikaisemmin viisi kissaa niiden "pesujärjestys" oli todella monimutkainen. A nuoli B:tä ja C:tä. B nuoli A:ta mutta ei muita eikä antanut muiden nuolla itseään. C nuoli A:ta, D:tä ja E:tä ja olisi nuollut B:täkin jos tämä olisi antanut. D nuoli A:ta, joka salli nuolemisen mutta ei nuollut takaisin, ja lisäksi C:tä ja E:tä. E nuoli C:tä ja D:tä ja antoi kaikkien nuolevien nuolla.

  VastaaPoista
 3. ^Mahtava pesujärjestelmä! :D

  Vappu ja Lyyti pesevät toisiaan ja välillä vähän painivat samalla. Useimmiten kuitenkin Lyyti pakkopesee Vappua, koska on aina luullut olevansa mahtava emokissa ja hoitaa tunnollisesti mm. Ikea-hiiriä :) Unnaa pesee Unna itse ja minä...

  VastaaPoista
 4. Kirsikka: Mutta teillä nukuttiin kainaloisina, täällä ei!

  Paula: Tuo kaavio olisi ihan pakko piirtää paperille ennenkuin siitä saisi selvyyttä :) !

  Ella: Viiden kissan pesujärjestelmä vaikuttaa kyllä minusta hieman monimutkaiselta :D Pitkät piuhat näes. Unna varmasti toivoisi että voisi hoitaa oman pesunsa ihan itse ja joka tilanteessa.

  VastaaPoista
 5. Kylläpäs teilläkin osataan nätisti pusupesutella :)

  VastaaPoista
 6. Mitä hemmettiä tää blogger oikeen sekoilee? Se oli siis vaihtanut mun nimeksi Blubber... ööhhöm.. muutenkin ollu tänään vaikeuksia päästä lukemaan blogeja.

  VastaaPoista
 7. Suloista katsottavaa. Helmin on istuttava kiltisti putsauksen aikana.

  VastaaPoista
 8. Tasha: Blogger kyllä välillä keksii vaikka mitä!

  Kirsti: Näin on! Helmin on parasta käyttäytyä hyvin kaikissa tilanteissa!

  VastaaPoista
 9. Tasha: No niin, minusta oli tehty sitten pelkkä Naukulan. Ja Wilmalta oli lähtenyt pois Ilona Naukula. Mitäs ihmettä tämä nyt tarkoittaa?

  VastaaPoista
 10. Juu nuo pesuhommat on tärkeitä! Ja kaverille tietysti kans ;)

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.