keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Pähein mutsi-skaba
Onni järkkää tän


Vähä funtsittii Hempun kaa et osallistuttaisko vai ei. Ku ei me oikein tiietty keksitäänk kymment juttuu. Se on aika paljo se ja sit ku me viel luettii se Onnin lista, niin me mietittii et matkitaaks me vai ei. Mut tällanen täst nyt tuli. Toivotaan ettei meijän mutsi lue noit suluis präntättyi ku ne on näitten asioitten toinen puoli. Asioil on nääs aina kaks puolta. Mut täs tää lista nyt ois.

Meijän mutsi on pähein ja ihkuin koska:  • se antaa yleensä viis kertaa viikos aamuruuan ajallaa (siis kaks kertaa se myöhästyy aina ja nyt kans ko sil on joku lomaviikko)


  • se pitää ulkotarhan aika lämpimänä monta aikaa (mut sit joskus se päästää se aika kylmäks ja höpöttää talvest ja pakkasist. Me luodaan siihen paheksuvia silmäyksiä silloin)


  • se kasvattaa meil välil popcornin heinii (mut nyt se on alkanu syömää niit ittekii, pyöräyttää ne vaan kattilan kautta mis ne aikansa paukkuu)

  • se nukkuu meijän sängys (joskus kyl tuntuu et se omii sen ihan kokonaa ku ei tajuu lähtee sielt pois ku meijän on lämmin, joudutaan sit itte poistuu)

  • se on löytäny meijät kavereiks toisillemme (vaik ei kyl kolmen naisen taloudes oo aina helppo asuu)


  • se yrittää keksiä meille juttuja (eri asia on sit kuin monta kertaa se onnistuu)

  • se on keksiny perjantain katkis-teeman (tää on kyl sen paras keksintö!)


  • se leikkii (vaik vähän kömpelösti ja liian harvoin, me jaksettas kattella sen leikkimist useemminki)


  • siks ku se on kaikest huolimatta meijän ja se useimmiten tekee niiku me halutaan (mut viel on pitkä matka täydellisyyteen, tuleekoha niist ihmisist koskaa?)

Laitettii sit noi meijän kuvat tohon ekaks, ku se on kans aika tärkeetä.


12 kommenttia:

  1. Hyvii juttui! Meidänkin mutsis on se hyvä puoli, että se nukkuu meidän sängyssä ja usein jopa meidän alla. Huono puoli on se, ettei se tajuu, että kissojen pitää välillä juosta ja pomppia sängyssä ja jopa puraista varvasta. (Meidän iskäs on se huono puoli, että se ei halua nukkua meidän alla ja se hermostuu meidän yötavoista enemmän kuin mutsi; tosin jos mutsi on poissa, iskä on huolestunut, ellei me nukuta sen kanssa.)

    t. CISU ja TOTO

    VastaaPoista
  2. Niit on niin vaikee kouluttaa! Vaik me kissat ollaan yritetty kaikkemme, ei viel olla lähelläkään täydellisyyttä. Rankkaa hommaa! *pusk ja purr ja hurr* Helmilt kans terkkui Totol <3

    VastaaPoista
  3. Ilman muuta Helmin ja Wilman kuvat ovat tärkeät! Ja noin ihanat kuvat vielä, tarkkaavaiset katseet (olisiko perjantai jo ja katkikset tulossa? Vai tarkkaileeko ne mammaa, että kohta se alkaa ehkä leikkiä, tätä ei voi missata?)
    Kyllä nuo ihan kelpo ominaisuuksilta vaikuttavat, viimeinen on varmaan tärkein, koska se vaikuttaa kaikkiin edellisiin.

    VastaaPoista
  4. Saila: Tarkkailevat :) Tälläkin hetkellä tarkkailevat kovasti. Helmi makoilee pöydällä ja tarkkailee sormien liikkumista näppäimistöllä. Vähän tuntuu olevan väsyttävää puuhaa....

    VastaaPoista
  5. "me jaksettas kattella sen leikkimist useemminki" No vähän sama joo! Ihmeen laiskoja ihmisiä ollaankin saatu porukoihimme! Onneks ne on muuten ihan ok. Pääpiirteissään.

    VastaaPoista
  6. Ei me vaan tajuta. Miks ei ne leiki, vaik kuin ain muka katotaa kiinnostuneina? No, ne on vaan ihmisii.

    VastaaPoista
  7. Mekin osallistuttiin tuohon Onnin järkkäämään skabaan. Kiitos vihjeestä, huomattiin se teidän blogista. Ruska vastas kysymyksiin.

    VastaaPoista
  8. Kyl teillä aika hyvin asiat on, kukaan ei ihminen ei veny täydellisyyteen - toisin kuin kissat! ;)

    VastaaPoista
  9. Paula: Kiva juttu! Ruskalla onkin varmasti sana hallussa :)

    Paavo ja Harmi: Yritystä on, välillä likat tykkää välillä ei vois vähempää kiinnostaa!

    VastaaPoista
  10. Teiän Mamma on kyl ihan super, jos noi kaikki pitää paikkansa! En pistäis pahakseni, jos meilläkin keksittäis tommonen katkisteema tai ees silakka tai hirvenliha teema.

    Terkuin Unna Tuutikki

    VastaaPoista
  11. Teillä on kyllä aika jees mamma! Ei kai niistä koskaan täydellisiä saa, mutta hyvin olette kyllä koulutuksessa onnistuneet jo tähän mennessä! Vähän samantyyppisiä puutteita on meilläkin.

    VastaaPoista
  12. Ella: Nooh. Eipä nyt liikaa...ettei ylpisty.

    Viivi: Vain kissat ovat täydellisiä :)

    VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.