maanantai 2. toukokuuta 2011

Kissakuvahaaste 154: Matto

Kissakuvahaaste 154: Matto

Naukula osallistuu kissakuvahaasteeseen Helmin rakkaudella mattoihin, punaisiin mattoihin. Muun väriset matot eivät Helmiä houkuta, punaisissa on taikaa. Joulun taikaa ilmeisemmin, koska matot koristavat Naukulan lattioita joulun aikaan. Näiden punaisten mattojen esilletulo aiheuttaa varsin voimakkaita rakkaudenosoituksia.

Keittiöpöydän alla oleva matto.

Työhuoneen matto. 

Keittiökäytävän matto.

9 kommenttia:

 1. Voi kun Helmi on suloinen ja hassu mattomössykkä! Helmi taitaa tietää olevansa itsekin punertava, silleenhän se valitsi kai parhaan alustan parvekkeellakin - pitää sointua? Kaunis lopputulos, ehdottomasti, tässä ovat matot paljon enemmän edukseen. Voisi muutama mattokauppias lainata joskus Helmiä pr-hommiin.

  VastaaPoista
 2. Huomenta saareen! Helmi voisi varmasti soveltua mattojen kestävyystestaajaksi. Jos tarkasti katsoo keittiökäytävän maton reunoja, niin huomaa takajalkatömpsytyksen taian :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana tuo toiseksi viimeinen selällään kellotuskuva <3 Kuten jo aiemminkin mainittua, Helmi tietää selvästi sointuvansa punaisiin mattoihin erinomaisen hyvin ja olevansa niillä kellotellessaan tavallistakin upeammin edukseen :)

  VastaaPoista
 4. Ella: Helmi kiittää ja kumartaa! Noita mattoja Helmi kyllä rakastaa!

  VastaaPoista
 5. Kyllä minä hiukan epäilen, että noissa matoissa on jotain muutakin taikaa ja tuoksua kuin pelkkä punainen väri. Kyllä siinä yhdessä kuvassa, jossa on työhuoneen matto, Helmi ihan selvästi tuoksuttelee maton kertomia salaisia tuoksutarinoita.

  VastaaPoista
 6. Paula: Joulutonttuja ehkä? Helmi uskoo vielä tonttuihin.

  VastaaPoista
 7. Yllättäen meiltäkin löytyy yksi mattofani, Toto. Hä meni eilenkin heti mökiltä tullessaan yläkerran taikamatolle köllimään. Helmillä ja Totolla on paljon yhteistä. <3

  VastaaPoista
 8. Jenni: No niin! Nyt se on tullut todistettua. Matoissa ON taikaa. Toto ja Helmi sen tietävät <3 !

  VastaaPoista
 9. Ihanat kuvat Helmistä!! Rakkautta pehmeisiin ihaniin punaisiin mattoihin ;) Kyllä niisä täytyy jouluntaika mukana olla...

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.