tiistai 19. heinäkuuta 2011

Ei kukko käskien laula

ja kissa nyt ei ainakaan

Minun oli tänään tarkoitus esitellä Wilma ja tassutyöskentely raksupallon kanssa. Raksupallo on ollut Wilman erikoisosaamisaluetta ja Helmi taas on kunnostautunut koirien aktivointilelun kanssa. Helmi ei ole kertaakaan käyttänyt raksupalloa. Mainittakoon vielä, että ennen raksupallon esille ottamista, Wilma suorastaan kerjäsi raksuja. Ja kuinkas sitten kävikään?

"Ei kiinnosta."

"Siis ei todellakaan kiinnosta."

"Usko jo! EVVK."

"Ai, Wilman raksupallo."

"Nyt lähtee."

"Höh. Ei tääl ollu mun diabetesraksui. Ei voi syödä."

5 kommenttia:

 1. Teillä on samanlainen raksupallo kuin meillä! Tosin meillä vaihdettiin nuo puolikkaat niin, että nyt on toinen sininen ja toinen keltainen ;)

  Mun mielestä tuo pallo oli kanssa ensin ihan tyhmä, mutta Figo siitä tykkäs. Nyt se on munkin mielestä hyvä, kun se on niin helppo. Ei tartte kuivien raksujen eteen tehdä niin kamalaa työtä :D

  VastaaPoista
 2. Kollolla meni muutama vuosi ennen kuin kissa alkoi itse pyörittämään raksupalloa. Kollo piti raksupallon pyörittelyä mun hommanani ja kissa söi sitten pallosta ulos rapisseet raksut. Nykyään Kollo pyörittää raksupalloa itse sekä kaivaa raksuja ulos pahvisesta itse tekemästäni tehtäväjutusta.

  Taitavatassuinen Helmi! :)

  VastaaPoista
 3. Friede & Figo: Teillä on siis omat pallot? Sininen ja keltainen. Meillä vain yksi. Aika helppoa on raksun metsästys!

  Sirpa ja Kollo: Mitä sitä nyt itse pyörittelisikään jos apujoukot ovat valmiina :D ?

  VastaaPoista
 4. Tätikissat eivät perusta raksupalloista yhtään, mutta Tuutu kikkailee sellaisella joka ilta. Helppojahan nuo tuppaavat olemaan näppärätassuiselle, mutta ainakaan hotkimaan ei pääse.

  Wilma on ihanan diiva :)

  VastaaPoista
 5. Ella: Tuutu on epäilemättä myöskin näppärätassu ja Wilma on kyllä todellinen diiva!

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.