tiistai 26. heinäkuuta 2011

Kyläluuta

Mustalla ja Harmaalla

Tänään tie vei kaupunkiin ja sieltä muutaman mutkan kautta kyläilemään Mustalle ja Harmaalle. Lieneekö minua edes tunnettu, kun naaman edessä ei koko aikaa ollut sitä mustaa laatikkoa? Kamera siis kotona, mutta onneksi kuvamateriaalia löytyy edelliseltä reissulta.


Täytyy kyllä sanoa, että hienosti meni Mustan pillereiden anto! Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki heidän ihmiselle!

Perjantaina Helmillä on taas diabeteskontrolli ja viikonloppuna olisi tarkoitus käväistä vielä kissanäyttelyssäkin. Tämä viikko menee siis kissojen merkeissä. Tai oikeastaan kaikki viikothan ne menevät, mutta vieraita kissoja tulee tavattua enemmän kuin normaalisti.

4 kommenttia:

 1. Heti kun näin otsikon, meinasin kommentoida, että siellä siis on kuin onkin rapsutteluloma, mutta rapsuteltavat vaihtuvat. Mikäs sen parempi tapa lomailla!

  Enkä minäkään keksi ensi viikonlopuksi parempaa ohjelmaa kuin tuo kissanäyttely. Saas nähdä, montako tuntia/päivää siellä menee (ja montako miukulamoukulaa tarttuu mukaan, iik iik).

  VastaaPoista
 2. Kissatkin kiittää vierailusta. Kovin tylsäksi kävisi elämä jollei välillä olisi kissaihmisiä saman pöydän ääressä! Pöydällä saa olla myös lonkeroo, ei haittaa yhtään :-)

  VastaaPoista
 3. Johan on Mamma aktiivinen kissailija! Kunhan eivät likat vaan tule mustasukkaisiksi. Voi että, toivotan jo nyt hauskaa kissanäyttelyä!

  VastaaPoista
 4. Jenni: Niin, vähän on vieras tuo kissanäyttelymaailma, joten aikaa tarvitsee varata! Ajattelin aloittaa jo lauantaina :)

  Zepa: Eli meidän ei siis tarvitse käydä salaa terassin kautta :) ?

  Saila: Ollos huoleton! Likat osaavat pitää puolensa :)

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.