maanantai 18. heinäkuuta 2011

Kuin kaksi marjaa?

Korkeasaaressa ja Naukulassa
Leijonanpoikanen vai kotikissa?

Minä kyllä pidän lapsista, mutta en silti taida mennä toiste Korkeasaareen heinäkuussa. Liika on liikaa. Ja jos nyt ihan totta puhutaan, niin kovempi ääni niistä vanhemmista lähti. Enemmän vanhemmat minua tönivät, astuivat varpaille ja ajoivat vaunuilla päin. Aika vaikeaa tuntuu olevan siihen suuntaan katsominen mihin kävelee. Tämä kyllä pätee myös kaupoissa. Oletteko huomanneet? Aika moni katsoo ihan muualle kuin kulkusuuntaansa.


Kauppatorin lokit lienevät myös varsin eksoottisia eläimiä turisteille, mutta pakkoko niitä on syöttää? Odottelin pommia päähäni Korkeasaaren venettä odotellessa, mutta onneksi sen täysosuman sai vasta varpunen Korkeasaaressa. Oli vähän pienempi läjä.

Kaikesta huolimatta, päivä oli onnistunut!


14 kommenttia:

 1. Milloinkahan kannattaisi ajoittaa Korkeasaaren retki sellaisen, joka ei välittäisi lapsista vähääkään... Taitaa jäädä haaveeksi :D

  VastaaPoista
 2. Ajoita elokuulle, koulujen alkamisen jälkeen. Suosittelen! Silloin siellä voi joskus olla jopa melkein yksin. Eläimet suhtautuvat kävijään uteliaina ja poseeraavat :D Nimimerkillä kokemusta on.

  VastaaPoista
 3. Kiitos mainiosta vinkistä :)

  Kotileijona Helmi menisi kyllä ihan täydestä leijonanpoikasena. Ehkä Helmi voi hakea jonain vuonna kesätöihin Korkeasaareen, jos heillä on muuten huono leijonavuosi? ;D

  VastaaPoista
 4. Kyllä tosiaan on kuin kaksi marjaa, Helmi ja leijonanpoikanen.

  VastaaPoista
 5. Voi mitä jellonia siellä täällä! Ja mikä kysymys Ellalla. :) Mutta ymmärrän kyllä. Tekisi mieli jatkaa, että milloin kannattaisi mennä, jos ei välittäisi edes vieraista aikuisista vähääkään. Varmaan sitten syksyllä tai talvella...

  VastaaPoista
 6. Ella: Mainio idea :D Pitäisikö jo laittaa anomus vetämään?

  Paula: Juu, Helmi ehkä kuvitteleekin olevansa leijona?

  Jenni: Kyllä suosittelisin sinullekin sitä elokuun ajankohtaa kun koulut ovat juuri alkaneet :)

  VastaaPoista
 7. Kun kävin Kissojen yössä toisen kerran, huomasin, että se on muuttunut etkoiksi jossa kirmataan ja huudetaan iloisessa nousuhuppelissa(tai pitemmälle ehtineessä ädlätään), huom. ihan täpötäydet käytävät ja joka paikka. Eikiitos enää ikinä.

  VastaaPoista
 8. Zepa: Kissojen yötä olen vältellyt, ajattelin että liian ruuhkaista (nyt sopii kyllä tosissaan miettiä miksi keksin mennä sinne heinäkuussa!) En onneksi ymmärtänyt, että se on etko-paikka! Jo on aikoihin eletty. Toisaalta niin se alkupeäinen Taiteiden Yökin muuttui teinien vapuksi.

  VastaaPoista
 9. Minä harhauduin joskus syyskuisena sunnuntaina kävelyretkellä Korkeasaareen asti eikä siellä silloin pari tuntia ennen sulkemista ollut juuri ketään (ainakaan verrattuna normaaliin kesäsesonkiin)!

  Ja kyllä ovat kuin kaksi marjaa. :)

  VastaaPoista
 10. Kyllä sukulaisuuden huomaa selvästi! Nauttimisen taitokin taitaa olla periytynyt molemmille...

  VastaaPoista
 11. Heidi: Hyvä vinkki! Syksyllä siellä voisikin olla todella ihana tunnelma.

  Mustakissa: Serkuksia, ehkä :)

  VastaaPoista
 12. Meidän perinne on ollut helmikuinen Korkeasaaren reissu. Ei ole haitoiksi porukkaa ja kissatkin ovat kylmässä pirteinä. Ainoa huono puoli on se, että pöytiä joutuu kaivamaan tosissaan lumen alta esiin jos haluaa nauttia eväät ulkosalla. ;)

  VastaaPoista
 13. Korkeasaari kuulostaa ihan meidän lähiprismalta lauantaisin. Vanhemmat tulee kärryillä päälle tai jää seisomaan vinottain keskelle kulkuväyliä niin kukaan ei pääse menemään eteenpäin. Kaikki lapset on tottakai mukana, mitä niitä nyt toisen vanhemman kanssa kotiin jättämään kun koko uhmaikäisen konkkaronkan voi tuoda esiintymään prismaan molempien vanhempien kanssa... Mutta minä varmaan tuolla prismakokemuksella selviäisin nyttenkin korkeasaaressa, on ärsytyskynnys noussut :)

  VastaaPoista
 14. Hurineesit: Talvikin on varmasti hyvä vierailuaika! Se(kin) minulta on vielä kokematta!

  Saara: Pitäisikö ryhtyä ajamaan ostoskärryajokorttia? Olisi kyllä tarpeen!

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.