keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Kaksi pistosta kotona

ja pilke huumorintajua

Eilisiltainen pistos meni hyvin, näin uskon. Vaikka insuliinin antoa ei tarvitse kytkeä ruokailuun, on tärkeää, että kissa syö pistoksen annon jälkeen seuraavan kahden tunnin sisällä. Näin tapahtui illalla. Vähän sen jälkeen menimme rauhassa nukkumaan ja Helmi tuli hetkeksi pörisemään ja hurisemaan viereeni. Anteeksiantavainen ystävä!

Koska on tärkeää seurata myös hypoglykemiaoireita (kissa vaisu, horjuu tai ei herää kunnolla), heti herättyäni siirsin katseeni sängyn vieressä olevassa korissa olevaan Helmiin. Ja mitä näin? Kissan, joka selkeästi puristi silmiänsä kiinni ihan suppuun. Pienen maanittelun jälkeen räväytti silmänsä auki ja mojovan haukoituksen päälle! Ihan kun Helmi olisi vähän vitsaillut kustannuksellani. Sitten suoritettiin normaalit aamutoimet, mentiin valmistelemaan ruisku ja aamiainen. Aamupistoksensa Helmi sai ruokaillessaan. Hyvin meni!

Wilma suhtautuu Helmiin hieman komentelevasti...Koko ajan on valvottava missä toinen on ja mitä se tekee. Tuosta insuliinista tulee varmasti jokin uusi haju kaveriin, näin luulen.
"Shääh haiset."

"Mut oot se silti shääh"

16 kommenttia:

 1. Ihana kuulla että hyvin on hoito alkuun lähtenyt!! Ei kai Mamma herännyt tavallista aiemmin, oisko Helmiä ja Wilmaa vielä nukuttanut?

  VastaaPoista
 2. Noh...Tuli sitä vissiin tuntia aikaisemmin herättyä. Kunkas arvasitkaan?

  VastaaPoista
 3. Voi Helmiä! Onneksi hoito on tosiaan lähtenyt hyvin käyntiin, ja ihanaa, että toinen on käyttäytynyt noin hyvin lääkärissä!

  VastaaPoista
 4. Helmihän on todellakin oikea mallipotilas. Ja Mamma eläinlääkärin mallioppilas, kun piikittää jo noin rutiinilla! Hyvä hyvä. Toivotaan, että suhisijakin rauhoittuu, kun tottuu insuliinintuoksuiseen kaveriin.

  Ihana Helmi, lohduttaa iltaisin ja vitsailee aamuisin!

  VastaaPoista
 5. Hyvä, että pistoksen antokin sujuu jo rutiinilla. Ja Wilma toimii apuhoitajana!

  VastaaPoista
 6. Wilmalla on varmaan mietittävää, miksi kaveri haisee oudolta. Onko siitä tullut Epäilyttävä Tyyppi? Haiseeko se mahdollisesti myös välillä eläinlääkäriltä?
  Helmi on hassutassu ♡

  VastaaPoista
 7. Hienoa, että homma on lähtenyt hyvin sujumaan ja Helmi ottaa noin iisisti. Wilmakin varmaan tottuu pian uuteen hajuun, ja huomaa, ettei asia vaikuta paljoakaan sen eloon:)

  VastaaPoista
 8. Lefa: Yllättävän hyvin on alkanut!
  Tassut pystyyn, että myös jatkuu samalla tavalla.

  Jenni: Tiedä nyt siitä rutiinista sitten vielä, mutta toistaiseksi on mennyt hyvin.

  Sirpa ja Kollo: Epäilen, että kuvittelee olevansa itse johtava lääkäri eikä apuhoitaja ;)

  Saila: Vieläkin Epäilyttävä Tyyppi esiintyy täällä, välillä taas ei. Kyllä tämä tästä, ruohoakin syötiin ihan kiltisti vierivieressä.

  Mustakissa: Ja täytyyhän sitä nyt aluksi varuillaan olla....

  VastaaPoista
 9. Helmi on nuppunen :-) hassukissa!

  Musta ja Harmaa täällä on vaipuneet koomaan poseerattuaan koko päivän ja vieraskoreiltuaan. Eivät ole vailla ruokaa ei juomaa, kunhan saa unta palloon vaan mahdollisimman paljon ja nopsaan :-)

  Wilmalle erityispusu taikomaan oudot hajut pois mielestä ja ihan vain kaveeraamaan Helmin kans kuin ennenkin.

  VastaaPoista
 10. Zepa: Valokuvamallien elämä ON rankkaa! Kyllä tuollaisen session jälkeen huippumalleja voi vähän väsyttääkin :) Kotiintuloni jälkeen Wilma ei ole vissiin sähissyt Helmille kertaakaan :)

  VastaaPoista
 11. Herttainen Helmi-höpönen testaa Mammaa, ryntäisikö Mamma heti hunajalla silattuja katkarapuja valmistamaan, jos potilas teeskentelee huonovointista? :D Jos olet kuullut hiljaista supinaa, voi olla kyse Wilman ja Helmin yhteisestä salajuonesta katkatarjoilujen lisäämiseksi...

  VastaaPoista
 12. Meilläkin kävi tänään toinen kissoista lääkärissä, pienimuotoinen leikkaus ja hampaiden putsaus. Kaveri sitten haisee niin oudolta että sitä pitää pakoilla tuolin alla ja jos se sattuu liian lähelle tulemaan niin pitää murista....

  VastaaPoista
 13. Ella: Turha toivo! Me aiotaan piikittää niin taitavasti, ettei hunajaa tarvita :) Mutta kyllä nuo jotain supisevat.....

  Marianne: Toivottavasti leikkauspotilas voi hyvin! Helmilläkin seuraavaksi edessä hammaskiven poisto.

  VastaaPoista
 14. Ompa kivaa lukea että teillä siellä pyyhkii hyvin!!!

  VastaaPoista
 15. Kiva homma, että teillä menee hyvin. Ja hyvä, että saatiin selville, mikä Helmillä on. Nyt oikein kovasti tsemppiä sinne ja mukavaa loppukesää!

  VastaaPoista
 16. Katjusha: Jee! Ollaan itsekin tosi iloisia :D

  Maria: Kiitos tsemppauksesta ja mukavaa kesää myös sinulle!

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.