sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Valtiovierailulla Koratiassa

Kuninkaallinen hyväksyntä

En ole yleensä jännittäjätyyppi, mutta tänään jännitti! Päivä toi tullessansa valtiovierailun Koratiaan. Olihan siinä toki jännittämistä kerrakseen saako osaksensa Kuningas Cisun ja Prinssi Toton hyväksynnän. Liekö sitten lahjuksilla osuutta asiaan, mutta hyväksyntä tuli. Nyt on Naukulan ja Koratian välillä luotu molemminpuoleinen, onnistunut diplomatiasuhde. Tästä on hyvä jatkaa!Mielenkiintoista vierailussa oli mm kuninkaallisten kiinnostus kameraani kohtaan. Myös linssinsuojus kelpasi Cisulle. Kamera toimii edelleen moitteettomasti, joten korvauksia ei tarvitse hakea matkavakuutuksesta! Vai pitäisikö sittenkin? Koskaan en ole nimittäin ottanut niin paljoa epätarkkoja kuvia. Lieneekö vauhdilla osuutensa asiaan?

Viimeinen hyväksynnästä kertova merkki oli se, kun Cisu toi olohuoneesta huiskan keittiöön jalkojeni juureen. Jos Naukulan likat ovat rakastuneita Koratian kuninkaallisiin poikiin, niin kai Mammakin saa silloin olla?

8 kommenttia:

 1. Vauhdilla on pakko olla osuutta asiaan, kun Koratian kotikamerakaan ei yleensä onnistu tallentamaan kuin puolikkaita kissoja ja harmaita viuhahduksia.

  Cisu ja Toto kiittävät visiitistä sihteerinsä välityksellä. He ovat itse nyt unten mailla, arvatenkin uneksimassa Naukulan kaikista likoista. :)

  VastaaPoista
 2. Onnea vain kuninkaallisesta hyväksynnästä! Hienoa tutustua uusiin kissoihin ja luoda suhteita.

  VastaaPoista
 3. Ei kai Koratian prinsseihin voi olla rakastumatta? Niin ovat pehmoiset, hassunpuikeat, hurisevat ja HURmaavat! Ihanaa että teillä on nyt viralliset diplomaattisuhteet!

  VastaaPoista
 4. Totta kai Mammakin saa olla Koratian komeisiin kunkkuihin ihastuksissa! Ketkäpä paremmin ymmärtäisivät ihanien kissapoikien perään kuin Naukulan neidit :)

  VastaaPoista
 5. Jenni: Minäkin taidan nähdä ensi yönä unta pojista <3

  Paula: Kiitos! Mutta kuten sanottua, jännitti etukäteen...

  Saila: Ei voi olla rakastumatta, HURmaavia ovat!

  Ella: Huh! Hyvä juttu. Me ollaan sit kaikki rakastuneita <3

  VastaaPoista
 6. Köh, antakaas kun arvataan: Kissat ei päässeet mukaan luomaan riplomaattisuhdanteita? Joo, ei mekään päästä ikinä... aina vaa kuullaan jälkeenpäin, että käyty on. Huoh. Tätäpä tätä.

  Hieno maa, Koratia. Kuulostaa tosi siideltä!

  VastaaPoista
 7. Musta ja Harmaa: Kissojen välillä on kaukorakkaus todettu parhaimmaksi rakkauden muodoksi <3 Tiiättehän te sen rakkaat?

  VastaaPoista
 8. Kyl se niin taitaa olla. Sanositteko hei Harmaallekin, että se saisi pysyä kaukana musta, joo?

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.