perjantai 29. heinäkuuta 2011

Ikeaan, mars!

Vuosittainen hankinta

Vuoden se kestää, sitten on hankittava uusi. Tai kestäisi se kauemminkin, mutta kun siitä irtoaa niin kamalasti roipetta ja pelkään niiden joutuvan Helmin silmiin. Maaliskuussa keksin, että sen kehikosta voisi tehdä myös jonkinmoisen himmelin. Nyt olisi taas kehikkoa tulossa. Ikeaan tästä on lähdettävä, mars, mars.
Neliraajakynsienhoidonmallia

"Kattokaa ny, aika rämä."

"Tulin vaan näyttämään, et oon edelleen nätti." 

Edellisestä himmelistä on tulossa pimeneviin iltoihin kattokruunu Naukulan ulkotarhaan (eli viritän siihen valot). Kun illat hämärtyvät, täytyy saada lisävaloa. Ihan vaan siksi, ettei sieltä ulkoilemasta tulla "joku" suussa. Minä olen nimittäin tämän talon likoista ainoa, joka ei hiirtä kotiin tahdo.

8 kommenttia:

 1. Oih, odotan hyvin kiinnostuneena, millainen himmeli sieltä tulee! Harvalla kissalla on ulkotarhaa ylipäätään, saati sellaista, jossa on kattokruunu.

  Ja joo, edelleen on nätti. :)

  VastaaPoista
 2. Ai, et halua osallistua lauantai-illan tuoreruokajuhliin ;-)
  Ihanat tytöt, sekä tyynyä riepottava riiviö että Naukulan Sophia Loren <3 <3
  Olen samaa mieltä Jennin kanssa: kattokruunu ulkoilutarhassa on ihan luksusta, jo valmiin luksustarhan päälle! Tästä pitää jo melkein raportoida johonkin kissaunioniin, että tällaiset pitää asettaa tavoitteeksi.

  VastaaPoista
 3. No onpas kissatarhassa kohta oikein krumeluuria kerrakseen. Vaan kyllä neidoilla täytyykin olla vähän luksusta elämässä :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä oli hyvä, että Wilma tuli näyttämään ihanan kissannaamansa. Jälleen sain sitä ihailla sydämeni kyllyydestä!

  VastaaPoista
 5. Jenni: Kattokruunu on ajatuksen asteella, mutta kyllä se sieltä tulee. Uskoisin :)

  Saila: Juu - kiitos ei. En halua osallistua tuoreruokajuhliin. Sillä ne viisi hiirtä, jotka tarhasta on napattu on jätetty minulle syötäväksi!

  Tasha: Kyllä, luksusta peliin :)

  Kirsti: Wilma kiittää ihailuista!

  VastaaPoista
 6. Pusuja kisunaamoille! Mitä muuta mun piti sanoo. Joo tää mun juuttimatto, joka on meistä kaikista tosi kiva - kissojen mielestä muuten vaan ja musta esim. jumppa-alustan alla) nurjalta puolelta se oikeasti murustaa niin paljon että mun oli kans pakko ottaa se pois, ihan sillä, ettei kissat tukehdu pölyyn tai saa jotain pikkuhituja silmiinsä.

  Säälittää, kiva matto on se :-/

  VastaaPoista
 7. Vau, kattokruunu kuulostaa tosi hienolta! Näkevät sitten hämäränäkörajoitteiset ihmiset nätit kissat paremmin.

  VastaaPoista
 8. Zepa: Hyvännäköisen maton olit löytänyt!

  Mindy: Hämäränäkörajoitteiset toivottavasti näkevät myös tuleeko suussa jotain hämäränäkörajoitteisen mielestä ylimääräistä sisään kun on kattokruunu (vaan katto puuttuu)

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.