torstai 14. heinäkuuta 2011

Kotona

Käytiin Mummolassa

Naukulan perhe vieraili mummolassa, Porvoossa. Eipä siellä olemisesta suurta numeroa haluttu tehdä, vaikka tuskin murtovarkaat kissablogeja lukevat!

Matka sinne sujui helteisissä olosuhteissa ja Wilma päätti virkistää matkantekoa kakkaamalla kuljetuslaatikkoon. Oli sitten armit kohdillansa. Kunhan pääsimme perille, oli kaikki taas kunnossa.

Mummo tiesi kissojen mieliteot ja heinää tuli tarvittaessa. Ja jos ei heiniä ollut vähään aikaan tullut, niin Wilma kävi kukkakimpun kimppuun.


Vaikka reissussa vierähti vain viisi yötä, on nyt tutkittava koti tarkkaan. Tiedä kuka täällä Naukulassa olisikaan poissaollessa käynyt.

6 kommenttia:

 1. Oih, ne aromit todellakin! Autossa on sit mielenkiintoista matkata niiden kanssa, heh!

  VastaaPoista
 2. Tymäkät aromit! :D Hyvä, että reissu sujui muuten hyvin - kotiin on aina mukava palata. :)

  VastaaPoista
 3. Vieno on kerran ilahduttanut kokonaisen metrovaunun matkustajia päästämällä eläinlääkärireissun hätäsellaiset. ;)

  VastaaPoista
 4. Voi ei tuota Hurineesien kommenttia :-S
  Mustilla on tapana tehdä pissoja ja kakkoja koppaansa autossa, kääk. Mutta itse ajaessa voi silloin etsiä seuraavan sopivan pysähdyspaikan ja vaihtaa kuivat sanomalehdet alle (olen luopunut kankaisista kopan alustoista, sillä sanomalehti on helpompi heittää roskiin tai jopa johonkin puskan taakse luontoon).
  Koti on tietenkin tutkittava, mitä jos siellä olisi vaikka käynyt joku POIKAkissa jättämässä hajuja? Eihän sitä koskaan tiedä!

  VastaaPoista
 5. Katjusha: Niin, teillähän on myös tästä asiasta kokemusta! Eikös se niin ollut?

  Sirpa ja Kollo: Hyvin meni muuten! Nyt on kyllä kova komento päällä...

  Hurineesit: No niin. Kokemusta siis sielläkin :) Tosin vähän suuremmasta yleisöstä!

  Saila: Meilläkin oli onneksi sanomalehti alla. Wilma sitten käänsikin yhden kulman kakan päälle. Kun mummolaan oli matkaa vain alle 10 minuuttia, kärsimme loppuun saakka :)

  VastaaPoista
 6. On se hyvä tarkastaa nurkat, nykyään kun ei tarvitse pihaa pitemmälle mennä, kun ikkunoista jo sisään tungetaan.. Teillä kuitenkin taisi olla kaikki kunnossa:)

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.