perjantai 4. helmikuuta 2011

Aurinko armas - Edit

Näittekö?

Tänään paistoi AURINKO. Ihanaa! Sen kunniaksi lähdin aikaisemmin töistä kotiin, ja lähden pian heittämään lunta takapihalta. Jos ei se kevät ihan vielä muuten tule, niin sitä on autettava. Ja auttamista kyllä riittää.


Kuva on muutamia viikkoja sitten otettu, joten puista lumi on lähtenyt, muualta ei. Likat huokaisevat helpotuksesta, kun Mamma meneekin ulkohommiin. Päikkärit jatkukoon.

Edit: Vaikkei aurinko enää paistanutkaan kun lumi lensi, niin kyllä tuli silti kevättä rintaan! Tältä takapihalla näyttää nyt, esittelee hän ylpeänä:Ja hangesta paljastui ruusu. Se on vihreä :)

6 kommenttia:

 1. Höh! Meidän töissä vain suunniteltiin, että pitäisi lähteä kotiin, kun aurinko paistaa. Jotkut lähtevät siis oikeasti, hienoa!

  Ihanaa kyllä, että aurinko näyttäytyy edes välillä ja lumi hupenee, ellei muuten niin autettuna. Lähden juuri järveen uimaan - siellä on varmaan jo ihan lämmintä, kun päiväkin oli niin keväinen. ;) (Onneksi avannon vieressä on sauna.)

  Hyvää viikonloppua Naukulan tytöille, paljon katkarapuja!

  VastaaPoista
 2. Lähdin, ja olen ylpeä siitä :) ! Hui. Hyviä uintiretkiä nyt kuitenkin, varmasti virkistää! Mukavaa viikonloppua myös sinne Koratian maille.

  VastaaPoista
 3. Sinulla on ollut kovasti raivattavaa lunta! :)

  Mutta kevättä on ilmassa ja päivät pitenevät.

  VastaaPoista
 4. Jopas on Mamma ollut ahkerana! Hyvää viikonloppua Naukulan naisväelle :)

  VastaaPoista
 5. Jos Mammalta loppuu lumi, niin meiltä saa hakea... ;-)

  VastaaPoista
 6. Sirpa ja Kollo: Sen siitä sai, kun on koko talven laiskotellut. Takapihalla lumitöitä ei ole tehty, mutta eipä siellä ole ollut kävijöitäkään. Tuleepahan sitten keväisempi olo kun kerralla saa paljon lunta "katoamaan"!

  Ella: Joskus, joskus. Yleensä ei nyt niin kamalasti :)

  Viivi: Houkutteleva tarjous ;) ! Taidan kuitenkin jättää tällä kerralla väliin. Siirtelen sitten tätä omaa lunta paikasta toiseen jos loppuu kesken!

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.