keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Köyhät eväät

ja pieni alku

Köyhäksi on käynyt Naukulan maissiviljelmät. Onneksi uusi sato on valmistumaisillaan. Kiitos vain vinkistä käyttää popcorninsiemeniä kissanheinänä. Täällä tykätään kovasti!
Uusi vesiautomaatti (alla olevassa kuvassa taustalla) sen sijaan ei kiinnosta lainkaan, ja pienen ruohohetken jälkeen vesi nautitaankin tutusta Mariskoolista.

6 kommenttia:

 1. Maissi on makoisaa. Paitsi sitten, kun se mätänee... Mikäli vesiautomaatti ei ole kenenkään tunnetun suunnittelijan tai muotoilijan tuotos, ei ole ihme, että Naukulan tyylitietoiset neidit pitäytyvät Mariskooleissa ;D

  VastaaPoista
 2. Tämä maissi onneksi vain kuivuu! Ehkä sille olisi pitänyt antaa vettä ;) ? Vesiautomaatti ei todellakaan ole kenekään tunnetun suunnittelijan, joten olisihan se sitten pitänyt arvata...

  VastaaPoista
 3. Meillä täytyy, tai en siis raaski olla tottelematta anovaa huutoa, vaihtaa vesikuppiin kylmä vesi parikin kertaa päivässä ja yöksi tietenkin! Niin kylmää kuin hanasta tulee.
  Kesällä pitää juoda tassulla kastelukannusta, vaikka kuinka olisi oma vesikippo!
  Kiitos valokuva-tiedosta! Mitähän muovikassin pinnassa on?

  VastaaPoista
 4. Kirsti: Täällä menee vähän lämpimämpikin vesi, tassulla ei vielä olla juotu, Helmi joskus syö :) Ollaanpa teillä vaativia :) !

  VastaaPoista
 5. Meillä juoma-automaatti kiinnostaa ainakin näin ensimmäisen päivän kokemuksesta puhuttuna :)

  VastaaPoista
 6. Katariina: No niinpäs näytti olevan komea automaatti :) ! On kyllä enemmän tyyliä siinä :)

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.