maanantai 7. helmikuuta 2011

Pelitulos

Mamma 2 - Wilma 0

Parafiiniöljyllä jatketaan tässä sairastuvassa. Yhtä elopainokiloa kohden kuulemma 1 ml ja Wilmalle niitä kertyy sitten kuusi. Paino eilen 5,6 kg. Vaikea sanoa kuinka monta pisaraa menee huti ja kuinka monta päätyy oikeaan osoitteeseen. Homma tehdään kolmesti päivässä ja peli on kovaa. Wilmankin onneksi Mamma johtaa 2 - 0. Vielä yksi erä käymättä tältä päivältä ja uusien juonien punominen käy kerta kerralta vaikeammaksi. Eilenhän oli jo pari harjoitusottelua. Tämä on tekniikkalaji.

Wilma muuten vaikuttaa paljon pirteämmältä kuin eilen. Oksentelu ei ole jatkunut. Hypähti iloisesti vastaankin kun tulin töistä, kunnes muisti: "Ai niin....totahan pitää nyt vältellä. Tiedä mitä se keksii."

3 kommenttia:

 1. Meillä steriloinnin yhteydessä vieläkin ihmeteltiin, miten ihmeessä niin pienellä Mindyllä oli pitkä ummetuskausi syksyllä. Tahmeat läikät viltissä muistuttavat tästä aikakaudesta edelleen. Jostain ihmeen kumman syystä Mindy alkuun nuoli itse lusikasta parafiiniöljyn, mutta sitten taas Levolac oli alusta asti kunnon tappelua ja varsinkin siinä vaiheessa, kun voimat alkoivat palata.

  Jaksamista teille!

  VastaaPoista
 2. Hyvä, että Mamma johtaa pistetilastoissa ja Wilma on jo virkeämpi. Tätikissojen kanssa kaikki lääkitseminen on myös melkoista tahtojen taistelua (joskus myös fyysistä...), joten tilanne on tuttu.

  Unna onneksi nauttii sekä tarvittavat parafiiniöljynsä ja matolääkkeensä mukisematta ruuan seassa. Parafiiniöljykuurin jälkeen neiti tosin ihmettelee kupilla, miksei ruuassa ole enää lainkaan "herkkukastiketta" ja empii hetken ennen syömistä :D

  VastaaPoista
 3. Mindy: Tahmeita läikkiä täälläkin nyt odotellaan, niin uskomattomalta kuin se kuullostaakin! Nyt alkaa jo vaikuttaa lupaavammaltakin. Wilma kun tykkää oliiveista, niin joskus olen yrittänyt antaa parasta kotoa löytynyttä oliiviöljyä lusikalta ja lautaselta. Haju kiinnosti, muttei silti kelvannut. Pakkosyöttö on tämän parafiiniöljyn kanssa valitettavasti ainoa keino.

  Ella: Voi, Unnan tyylistä voisi ottaa mallia nyt täälläkin!

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.