tiistai 15. helmikuuta 2011

Edistystä

Ruokavarkaissa

Täällä hommat senkun paranee!

Tänä aamuna huomasin, että Helmiltä oli jäänyt vähän aamuruokaa syömättä ja kukas sillä kupilla sitten olikaan. Juu-u. Meidän Wilma Ilonahan siellä lipoi ruokaa innolla. Normaali päiväjärjestys on selkeästi palaamassa Naukulaan, sillä Mamman komentelukin on alkanut. Siis Wilma komentaa Mammaa, jos nyt jollekin jäi epäselväksi ;) . Wilma haluaa ruokaa, Wilma haluaa ulkotarhaan (tai ikkunan auki n 5 sekunniksi), Wilma haluaa sänkyyn rapsutettavaksi, Wilma haluaa nappuloita aktivointipallosta....Ja sitten sama touhu alkaakin jo alusta. Mitäs sitten tekee Mamma? No, tottelee tietysti.

"Jos nyt tuosta purkista antaisit"

13 kommenttia:

 1. Tääl on ollu vähän kummallinen meno. Ensin uikutetaan ku mä en syö, sit uikutetaan ku mä syön. Mut tohon tottelevaisuusasiaan on kyl tullu vähän parannusta. Mä oon ihan KUNINGATAR.

  VastaaPoista
 2. "No nyt Wilma kuulostaa hyvältä!!
  Komenna vaan, kyllä Mamma hyppää!!" Terkuin Neko & Tinka

  VastaaPoista
 3. Taidatkin olla oikea DRAAMAkuningatar! Ensin pelästytät Mamman ja puolet Blogistaniaa ja sitten saatkin tehdä mitä vain ja sulla on oikeus komennellakin, kun olet ollut pipi. Aika ovelaa! Mutta hyvä, ahmi ja komenna vaan. Sinähän OLET kuningatar!

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtavaa! Kova huoli ollut, ettei nyt olisi ikäviä uutisia. Pompottakaa palvelijaa tuplaten vaan....

  VastaaPoista
 5. Armoa, armoa :) ! Ei nyt ihan anneta tilanteen riistäytyä kädestä :) Näkisittepä vaan kuinka Wilma kulkee täällä Naukulassa. Pylly pyörii, joka paikkaan pitää päästä ja Mammaa komennellaan. Ottaa selvästi takaisin viime viikkoa :)

  VastaaPoista
 6. Hyvä Wilma! Mammala on varmasti ollut tosi tylsää eikä mitään tekemistä.

  VastaaPoista
 7. Saila: Eipä juuri :) Mitä tässä nyt on kissaa vahdannut, kuskannut taksilla lääkäreille eesuntaas ja lompakkoa avannut ;) Tämä normaali puuha tuntuu kyllä paljon paremmalta kaikkinensa :) !

  VastaaPoista
 8. Vatsataudit on syvälTä, mä tiiän...tai siis mitkä tahansa mysteeritauditkin. Hyvä likat, herkutelkaa!

  VastaaPoista
 9. Ihanat jutut! Ikkuna auki 5 sekunniksi, hahhah, tuntuu niin tutulta. Hieno asia että siellä noin kovaa vauhtia toivutaan!

  VastaaPoista
 10. Kissamaista meininkiä. Niin sitä pitää. Nyt kannattaa juoksuttaa Mammaa koko rahan edestä, kun se on vielä säikähdyksestä vetreänä :)

  VastaaPoista
 11. Hieno Wilma! Ja tottahan toki Mamma tottelee. Tottelee oikein ilolla, kun on edelleen joku, jota totella <3

  VastaaPoista
 12. Kalle: Kiitos käskystä! Kyllä me herkutellaankin :)

  Kirsti: Juu, 5 sek riittää ja tilanne on selvillä! Toisaalta kannattaa käydä n 10 min kuluttua uudelleen katsomassa josko tilanne olisi muuttunut :)

  Musta ja Harmaa: Jee! Ja hyvin maistuu taas *tassut*

  Millan: Vetreänä ollaan! Ja juostaan...

  Ella: Näin on! Ehkä tämä vain oli pieni muistutus Mammalle ettei tilanne vaan pääsisi huononemaan?

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.