tiistai 22. helmikuuta 2011

Valokuvista

Nam, nam.

Naukulassa on kummallisia addiktioita. Ainakin Mamman mielestä. Molemmilla kissoilla on taipumus nuolla valokuvia. Ennen tätä ei ole pystytty ikuistamaan, mutta eilen illalla onnisti. Asialla Wilma Ilona. Mistäköhän tämäkin sitten johtuu?

Wilma ei kuitenkaan nuole omaa kuvaansa, vaan Porvoon Minni-kissan kuvaa.

10 kommenttia:

 1. Täällä on toinen, joka haluaa tietää syyn (ja sen miten myrkyllinen harrastus se on). Mindyä en ole uskaltanut päästää valokuvien läheisyyteen sen jälkeen kun edellinen kissa Minni suurella innolla nuoli niitä. Levittele siinä sitten kuvia albumiin järjestellessä kun pitää torjua himokas lipoja.

  VastaaPoista
 2. Niin, pakkohan sen on olla myrkyllistä? Olis aika hienoa jos joku tietäis miksi. Itselle tuli mieleen, että onkohan kissalla jonkun tietyn aineen puutostila. Vai onkohan tämä taas niitä omia päähänpistoja ja aivoituksia.

  VastaaPoista
 3. Aika moni tuota kuuluu tekevän, omistani ei onneksi yksikään. Samoin muovipussien nuoleminen yms. tuntuu olevan monista kissoista hauskaa puuhaa.

  Myrkyllisyyden selvittämiseksi kannattaisi varmaankin ottaa yhteyttä johonkin valokuvaamoon/kehittämöön tms. ja kysellä, mitä valokuvista voi liueta. Tuskin nämä kysymykset kuitenkaan heille aivan outoja on, sillä laittavathan esim. pikkulapset suuhunsa kuolattavaksi kaikkea, miksei siis valokuviakin?

  VastaaPoista
 4. Ihmeellistä! :-D Itse viimeksi tänään ihmettelin Mustia, joka kurottautuu usein sohvalta nuuskimaan sen yllä olevaa taulua, ihan kuin siinä olisi käynyt joku, kun tuoksuu niin mielenkiintoiselta. Outoa! Kissoilla on varmaan jotain sellaista tietoa, mistä meillä ei ole aavistustakaan!

  VastaaPoista
 5. Ella: Vinkistä vaari! Lähetin kyselyn Ifolorille. Joko saavat hyvät naurut tai toteavat, että taas joku kissanomistaja kysyy...

  Saila: No mutta kissoillahan on PALJON sellaista tietoa mistä meillä ei ole aavistustakaan, vai pitäisikö sanoa "ei ole hajuakaan"

  VastaaPoista
 6. Tuttu juttu täälläkin. Minni on aina halunnut nuolla valokuvia ihan kuin niissä olisi jotain ihanaa huumetta. Tulee kiire suojella kuvia kun lipoja lähestyy. Jotkut muovipussitkin kiinnostavat, mutta vähemmän.

  VastaaPoista
 7. Öööö....tosi omituista käytöstä! Ei voi ymmärtää. Ehkä tyypit vaan haluu hämätä palvelijoitaan!! Sepä oliskin ovelaa.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Tämähän on jo valtaisa buumi!

  Sulo: No niin on Mammankin mielestä!

  VastaaPoista
 9. Ja Ifolor vastaa:

  Valokuvien kehityksessä käytetään myös Gelatiiniä joka on liivatetta.
  Tämän vuoksi kissasi pitävät valokuvista.

  Toki prosessissa on muita aineta jotka eivät ole myrkyllisiä ,mutta ei kuitenkaan ole suositeltavia syötäväksi.

  VastaaPoista
 10. Tälläiseen en olekkaan ikinä törmännyt meidän kattien kanssa!

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.