perjantai 25. helmikuuta 2011

Ihka ensimmäinen!

Tunnustus

Pömpsälän suunnalta meitä muistettiin tällaisella ihanalla tunnustuksella! Se olikin sitten Naukulan uran ihka ensimmäinen! Kiitos Kirsikka :) !


Tunnustuksessa tulee vastata viiteen kysymykseen:

Milloin aloitit blogisi:
6.1.2009

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä se käsittelee:
No pääasiassa siis Naukulan ylemmästä johdosta, eli kissoista Wilma Ilona Naukula, ikä 11 v ja Helmi Orvokki Naukula, ikä 9 v.

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen muihin blogeihin nähden?
Täällä seikkailevat eri pääosanesittäjät kuin muissa blogeissa, jos ylemmältä johdolta kysyisi.

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Halusin opetella uutta, vieroittaa itseni televisiosta ja pitää jonkinmoista päiväkirjaa.

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Noita tunnisteita olisi kyllä pitänyt miettiä vähän enemmän jo paljon aikaisemmin. Niissä ei ole mitään logiikkaa, ja niitä on liian paljon. Kauhee homma vaan olis ryhtyä muuttamaan....

Tämä tunnustus tulee jakaa eteenpäin viidelle, ja päätimme jakaa sen seuraavasti:


Ja sit me oltais voitu jakaa näitä vielä vaikka kuinka, mutta viisi on viisi myös Naukulassa!


6 kommenttia:

 1. Voi ei! MUN piti antaa sama tunnustus Naukulaan, mutta en ehtinyt vielä. Tiedoksi kuitenkin, sama ois tullut myös täältä. :)

  VastaaPoista
 2. Mutta ajatus siitä lämmittää yhtä paljon :) !

  VastaaPoista
 3. Jenni, nopeat syövät hitaat! :-D Varsinkin nopeat kissat.
  Mitkä tunnisteet? Mua jäi vaivaamaan, kun en tiedä mitä ne on. Tarkoitatko niinkun noita nimiä, jotka kirjoittaa tai kommentoi (välillä Mamma, välillä Wilma tai Helmi)? Olen ihaillut kun sulla osaa kaikki kirjoittaa kommentteja omien kuviensa kera!

  VastaaPoista
 4. Saila: Oon kyl vähän huono selittämään, mut jokaisen jutun alapuolella on noita tunnisteita. Sun enkkuversiossa ne on 'labels' ja jos niiden tarkoitus on auttaa etsimään jotain....niin en edes itse ymmärrä mitä oon niillä ajatellut :) Vai olisinko esim kuvetellut suvivirrestä enemmänkin kirjoittavani kuin vuoden 2009 koulujen päättäjäispäivänä ;)

  VastaaPoista
 5. Nonymmää tajusin! Onhan ne tietysti tunnisteet, näkyyhän se sana monessakin blogissa. Paitsi meidän lehden blogissa ne on avainsanat (se on wordpressissä).
  Samaa mäkin olen kironnut, mutta oikeastaan vastakkaiselta kantilta. Alussa laitoin jotain täysin ympäripyöreitä tunnisteita niinku "kukkia". Heh, loistavaa, kun blogin teema on kumminkin puutarhan uusi elämä. Älynväläys suorastaan!
  Mut hei. Suvivirsi, kerran vuodessa erittäin ajankohtainen aihe ;-)

  VastaaPoista
 6. HAU! Tattista! Ja onnea!
  Meidänkin mutsi on SURKEE tunnisteiden tai avainsanojen suhteen ja ei oo käyttänyt niitä ainakaan vuoteen...surkee palvelu siis!

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.