keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Palapeli

Kaikkiea sitä....

Naukulan Mamma(kin) on pyrkinyt välttämään kissa-aiheisen tilpehöörin hankkimista. Mihin sitä nyt tarvitsisikaan kun kotona on aidot, upeat, komeat, suloiset yms yms? Jostain kumman syystä jotain on matkan varrella kuitenkin mukaan tarttunut.

Palapelin olen tilannut itse itselleni ja ajattelin sen tässä näin julkisesti tunnustaakin. Siinä poseeraa pikkuruinen Helmi Orvokki ja jo edesmennyt Onni Wilhelm:


Olipa muuten aika vaikea kasattava. Kuvan pikku pesu tapahtuu alasrevityn verhon päällä ja valkoinen väri ja vaaleanharmaa lattia lisäsivät kyllä vaikeusastetta. Oli kuitenkin rentouttavaa ja ihanaa puuhaa. Palapelit ovat  ihania! Kunhan ne vain voisi jossain säilyttää rauhassa kun kasaus on kesken....

5 kommenttia:

 1. Tätä ihanuutta kyllä mielellään kokoaakin! :)

  VastaaPoista
 2. Oi, suloinen! Ja kiitos tästä(kin) vinkistä. Olin unohtanut tuon palapelimahdollisuuden ja tiedän heti, kenelle (itseni lisäksi) teetän Cisu ja Toto -palapelin. Mutta ehkä tilaan sen vasta sitten kun olen ensin antanut eteenpäin lahjaksi tilaamani Cisu ja Toto -kalenterin.

  Miten niin kissahullu - ja piinaa vielä muitakin....

  VastaaPoista
 3. Kirsikka: Kyllä :) ! Taidanpa koota sen viikonloppuna uudelleen, edellisestä kokoamisesta onkin jo vähän aikaa.

  Jenni: Hulluna on ihan hyvä olla :) ! Käväisin tuolla Palapeli.comin sivuilla ja nyt näytti ettei noin pieniä palapelejä enää sieltä saa. Sinänsä sääli, kun tuon kokoisia pystyi kasaamaan sellaisen vähän isomman tarjottimen päällä. Sai ne palat pikkasen suojaan. Arvaat varmaan ....?

  VastaaPoista
 4. Nyt en kyllä pysty kuvittelemaan miten palapelin palat pysyvät tallessa sillä aikaa kun sitä kokoaa! :-D Ihana suloinen pikkuinen Helmi-tiikeri pesee kaveria voiiiii <3

  VastaaPoista
 5. Saila, no juu. Sepäs siinä vähän haasteellista onkin :) Saa pitää sitä koottavaa palapeliä sylissään tarjottimella ja paloja myös. Kun likat puutuvat hitaaseen menoon ja vetäytyvät päikkäreille, voi harkita muuta asentoa.

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.