sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Sairastupa

Huono olo

Heräsin yöllä kahdesti, kun Wilma oksensi. Ei tullut karvapalloa, ei tullut mitään vihreää kukkasista. Pelkkää limaa ja keltaista nestettä. Yksi satsi tuli kirjaston valkoiselle tuolille, juuri Wilman lempipaikalle. Tyyny on nyt pesussa ja kissa tarkkailussa. Wilma on kakannut viimeksi eilen ja pissa on tullut normaalisti. Varmuudeksi annoin kuitenkin ruiskulla parafiiniöljyä suuhun, jos vaikka olisi ummetusta. Näin ehdotettiin viimeksi lääkärikäynnin yhteydessä.  Voi surku!

9 kommenttia:

 1. Toivottavasti syy pian selviää!
  Paranemisiin!

  VastaaPoista
 2. Kuinka huolestuttavaa ja harmillista :/ Toivottavasti Wilman vointi paranee, eikä mitään vakavampaa ilmene.

  VastaaPoista
 3. Voi ei :( Vaikeinta on, kun ei edes tiedä mikä vialla. Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 4. Voi pikkuista! Pikaista paranemista. Onneksi sinulla oli parafiiniöljyä ja neuvo.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille. Eläinlääkärireissu on edessä tänään klo 18. Ei kiva. Oksentelu jatkuu, parafiiniöljy ei auta ja Wilma voi selkeästi huonosti.

  VastaaPoista
 6. Hau! Toivottavasti paRANET vilma! Mä oon oksennellut koko ikäNi juuri tuollaista ykää. Herkkä masu. Ehkä Vilmallakin on, eikä oo mistään vakavasta kySe. PARANEMISTA!

  VastaaPoista
 7. Eläinlääkärireissu takana. Wilma pötköttelee tokkurassa kirjastossa fleecepeiton päällä. Ei kuumetta, ikenet hyvässä kunnossa, nesteytystä annettiin sen oksentelun takia, kipupiikki ja peräruiske. Onneksi suolitukoksia tai muuta epäilyttävää ei ollut! Parafiiniöljyllä ja pahoinvoinninestoruiskeilla jatketaan. Kyllä tämä tästä...

  VastaaPoista
 8. Oi parkaa potilasta <3 Toipumisia Wilmalle ja jaksamisia Mammalle.

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.