sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Mutkia matkassa

Helmin rokotukset

Kävin tänään Hesyssä ystävän kanssa. Siellä oli kissoja ja onneksi myös paljon kissaa havittelevia ihmisiä. Siellä asioita selvitettyäni, sain tietää, etteivät Helmin rokotukset ole kunnossa. Kyllä sitä ihminen voikin olla tyhmä, siis minä näköjään voin. Nyt on rokotusaika varattu ensi tiistaiksi ja samallahan voi kontrolloida sitä verensokeriakin.

Hesyssä pyydetään jo olemassa olevan kissan rokotuskorttia nähtäväksi, ettei sieltä tullut uusi tulokas tartuta mitään helposti leviävää tautia. Varsinkin kun kissojen alkuperästä ja perimästä ei ole tietoa. Ihan hyvä sääntö. Naukulalle se tarkoittaa sitä, ettei uusi tulokas sieltä tule, jos on seuraavan kahden viikon aikana tullakseen.

Naukulaan kelpaa sellainen pieni poika, jonka tausta on selvillä, eikä siellä ole sairauksia. Etsinnät jatkuvat.

11 kommenttia:

 1. Täytyy vielä sanoa, että kyllä nyt hävettää! Eläinlääkärissä on käyty vaikka kuinka ja paljon sen diabeteksen takia, mutta ei sitten rokotokset ole tulleet mieleen.

  VastaaPoista
 2. No sulla on ollut viime aikoina kaikenlaista muuta mietittävää kuin tällaisia perusterveydenhoitojuttuja, ikävä kyllä. Mutta ihme, ettei lääkäriasemalla ole kysytty rokotuksista; meillä asema aina muistuttaa niistä postikortilla, ellei olla itse varattu aikaa.

  Kyllä Naukulaan vielä löytyy pieni poitsu Mamman iloksi ja Helmin järkytykseksi ja toivottavasti myös iloksi.:)

  VastaaPoista
 3. Ei kannata hävetä, mekin muistetaan rokotukset osittain varmaan näyttelyiden takia, pakko rokottaa täsmällisesti ettei yksi kissa tuo sieltä pöpöjä muille... Eihän teidän tilanteessa ole ees vahinkoa päässyt käymään kun on kyseessä kotona pysyttelevät sisäkissat. Toivottavasti löytyy poikakisu jostain muualta...

  VastaaPoista
 4. Kuten tuossa jo aiemmin mainittiinkin, ei ole syytä hävetä etenkin, kun on ollut tärkeämpääkin huolehdittavaa. Hyvä, että homma on kuitenkin nyt hoidossa. Toivottavasti löydätte kaivatunlaisen kissalapsen pian :)

  VastaaPoista
 5. Älä huoli moisesta. Sisäkissoilta rokotuksen pois jääminen ei varmaankaan ole kovin vaarallista. (Eiväthän kaikki vanhemmat edes rokota ihmislapsiaan...)

  Kelpaisiko teille navettakissanpoikanen? Kuulin tässä että eräältä hirviporukan jäseneltä että heidän naapurissa (maitotilalla) eräänä aamuna maidolla oli ollut yhdeksän kissaa -neljä isoa ja viisi pientä. Melkoinen määrä. Lukumäärää olisi tarkoitus vähentää. Mutta ei ehkä taida teidän poika olla siinä joukossa?

  VastaaPoista
 6. Jenni: Toivottavasti löytyy! Tilauksessa olisi.

  Saara: Niin, sisällä täällä kyllä vain ollaan ja siellä ulkotarhassa. Muistuttelivat kuitenkin, että minäkin voin tuoda kengissäni vaikka mitä sisälle.

  Ella: Niin, mutta tuli tämä jotenkin vähän puskan takaa.

  Myrsky: Se on totta! Kaikki eivät rokota edes lapsiaan. Enpä tiedä uskallanko navettakissanpoikasta ottaa. Yleensä eivät ole niin tottuneita ihmisiin. Kiitos vaan kuitenkin.

  VastaaPoista
 7. Täytyy sanoa että minä en aikoinaan kissoja rokottanut ollenkaan, kun oli kyse kissoista jotka vain parvekkeelle pääsivät. Tiesin että kenkin mukana voi tulla vaikka mitä, mutta en silti rokottanut. Nyt on pakko olla rokotukset kunnossa kun tuolla ulkotarhassakin pyydystävät kaikkee.

  Sinäkin oot joutunut miettimään sataa ja tuhatta asiaa viime aikoina että siinä varmasti unohtuu jo vaikka mitä. Tsemppiä pienen pojan etsintään!!!

  VastaaPoista
 8. Navettakissan jälkeläiset olisi teidän tilanteessa kyllä suuri riski ennen kuin rokotukset on taas voimassa. Kaverini on täällä meillä päin esyllä aktiivina ja sanoi että on taas kissaruttoa liikkeellä. Joku pelastettu pentue oli jo sen hoitokotiin tuonut. Tappava tauti joka tarttuu kuulemma tosi helposti ja sairastuttaa välillä jopa rokotetutkin kissat, onneksi ne vaan lievästi.

  Toivottavasti Helmille (ja mammalle) löytyy rokotettu ja terve pikku kissakaveri, Naukula ansaitsisi vähän pentuenergiaa. :)

  VastaaPoista
 9. Hei tää http://www.saunalahti.fi/~ritvabjo/ on se ihminen jolta hra Harmaa tuli mulle. Sivulla sanotaan ettei siellä nyt ole luovutusikäisiä, mutta a) sivulla ei ehkä ole ajantasainen tieto b) voihan olla luovutusikäisiä viikon päästä, sekin riittäisi.

  Voit myös kysyä vinkkejä Ritulta, jos hän tietäisi joistain muista sijaiskodeista mis olis luovutusikäisiä. Sano terveisiä multa jos otat yhteyttä!

  VastaaPoista
 10. No johan tulee mutkia matkaan! Vähän ihmetettelen itsekin, miten lääkäri ei ole käynnin ohessa huomannut, mutta on tietysti vain keskittynyt käynnin aiheeseen.

  Meille tulee tyttöpentu ylihuomenna hoitoon, jos olisi poika, olisin heti varmaan tyrkyttämässä. :) Löytökissoista ei kyllä taustoja usein voikaan tietää, mutta on niitäkin joita on alusta asti päästy seuraamaan (kuten Mindy). Rekku Rescuella tosiaan on paljon muitakin kuin Virosta tuotuja, jos se arveluttaa. Ja tosiaan kotihoidossa kun ovat, niin ovat usein varsin kesyjä luovutusvaiheessa. Toivottavasti pian natsaa.

  VastaaPoista
 11. Katjusha: Niin, välillä on ollut oma nimikin hakusessa ;)

  Saara: Pentuenergiaa! Jee!

  Zepa: Kiitos vinkistä!

  Mindy: Jännittäviä aikoja siis teillekin taas tulossa!

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.