perjantai 21. lokakuuta 2011

Aamuraportti

Ilman kuvia

Aamuyöstä alkoi alakerrasta kuulua pienen pikku-ukon itkua. Vastasin siihen joka kerran pyytämällä Tarmoa yläkertaan. Helmi pötkötteli korissa sängyn vieressä. Yllätys olikin sitten suuri, kun Tarmo tuli. Näin vain pienen hiippailevan makuuhuoneeseen ja sitten se isompi singahti. Juoksukilpailu päättyi saunan lauteiden alle. Siellä pieni oli kyyryssä kulmassa ja Helmi isona ja mahtavana edessä. Kun menin vähän höpöttämään minäkin sinne saunaan, niin Helmi siirtyi toiseen kulmaan nukkumaan. Minä menin takaisin sänkyyn.

Seuraava havainto aamuyön tapahtumista onkin sitten seuraava ralli. Tarmo löytyi kirjaston näköalatornin alamajasta. Helmi käveli muina naisina yläkerran tasanteella.

Ralli jatkui ja minä yritin nukkua. Nukuinkin ehkä puolisen tuntia kerrallaan. Nyt molemmat ovat alakerrassa ja Tarmo turvapaikassaan sohvan alla. Johtajatar makoilee ruokapöydällä varsin tyytyväisen näköisenä.

Näistä aamuyön tapahtumista ei ole kuvamateriaalia, mutta Tarmon iltapesusta on. Tännekin saatiin nyt vähän notkeutta.
"Näkiks se?"

Hiukan ennen pesuhetkeä, Helmi oli ansioikkaasti taas esitellyt lelujansa.
Tarmo tarkkaili tilannetta aika lähellä, sohvan alta tosin."Näkiks se?" 

Ja kyllä, molemmat näkivät toistensa touhut varsin hyvin.

10 kommenttia:

 1. Piiloon päättyneitä takaa-ajoja ja kiroilua meilläkin oli aikanaan ja Sohvi teki orkosetkin Jameksen nenään ennenkuin sopu löytyi. Taisi olla kuitenkin jo neljäs päivä kun makasivat samassa kuvassa sohvalla ja viikon päästä James makasi Sohvin päällä :) Joten ihan hyvältä ja normaalilta teidänkin meno kuulostaa. Onnea vielä perheenlisäyksestä toivoo Laura, Sohvi ja James

  VastaaPoista
 2. Luulen, että kumpikin näkee ja kuulee ihan kaiken. :) Ei Helmi kovin järkyttynyt ole, kun tolleen kellii lelujensa kanssa. Ja Tarmo, tarmokkaasti jo käynyt yläkerrassakin. <3

  VastaaPoista
 3. Vaikuttaa siltä, että Helmin ja Tarmon yhteiselo alkaa nopeammin kuin minun ja Tarmon. Olen aika pelottava! Tänään kuitenkin sylitin Tarmoa taas hetken ja ruokapalvelu pelaa!

  VastaaPoista
 4. Voi hitsi. Asiat näyttävät edistyvän. Toinen esittelee lelujaan, toinen katselee. Ja Mamma saa hoitaa pitopalvelua:D

  VastaaPoista
 5. Etenee ihan nuottien mukaan :-) Voi että ne on söpöjä! <3 <3

  VastaaPoista
 6. Tarmo <3 Sekin tietää (kuten minunkin pojat), että pehvastaan mies tunnetaan ja pitää paikat siistinä ;-)

  VastaaPoista
 7. Huh,huh. Tarmo pyrkii Helmin seuraan, eikä Helmi vielä helly.

  VastaaPoista
 8. Kyllä kisuista vielä kaverit tulee!

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.