sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Turvallisuus

Pieni tiedonanto

Muutamien kissojen sopeutumista itsekin seuranneena, täytyy sanoa, että mitään vastaavaa en ole aikaisemmin nähnyt. Helmi on Raivotar ja hyökkää pienokaisen kimppuun ilman mitään syytä. Aikaisemmista kirjoituksistani ei ole saanut täydellistä kuvaa asioiden laidasta. Eikä tätä tilannetta osaisikaan oikein kuvailla. 

Tilanne on varsin huolestuttava ja turvallisuussyistä on eristystä jatkettava.

14 kommenttia:

 1. Harmi, mutta varmasti välttämätön toimenpide.

  VastaaPoista
 2. Voi surkeus. Meneekö Mamma jo maanantaina töihin? Jäävätkö kissat jo sitten kaksistaan?

  VastaaPoista
 3. Voi hiisi. Onneksi on mahdollisuus eristää.

  VastaaPoista
 4. Inhottaa sanoa, mutta juuri noin Lyyti käyttäytyy pahimpina aikoinaan Unnaa kohtaan... Vainoaa suoraan sanoen. Parhaina hetkinään neidot mahtuvat samalle sohvalle (eri päihin) torkkumaan kanssani.

  Pidämme peukut pystyssä tilanteen rauhoittumisen puolesta!

  VastaaPoista
 5. Voi itku :,( Onneksi on tosiaan mahdollisuus eristää tyypit toisistaan, turvallisuus ja terveys on kaiken a ja o!

  Jaksamista kaikille osapuolille!

  VastaaPoista
 6. Voi ei :( Tuo kuulostaa vähän samalta kuin Mindyn ja Milon viimeisin yhdessäolo. Milo siis alkoi hyökkäillä Mindyn kimppuun, usein juuri silloin kun Mindy oli eniten puolustuskyvytön (aiemmilla tapaamisilla ei ollut niin hurja meno). Huoli oli suuri, kun niillä oli kokoeroakin, mitä Helmin ja Tarmon välillä on sitäkin enemmän. Onneksi teillä on eristysmahdolluus ainakin ensihätään. Itkeekö Tarmo nyt eristettynä?

  VastaaPoista
 7. Kissat jäävät kaksistaan tiistaina, ja ovat sitten eristyksessä ainakin päivisin. Tarmo ei ole itkenyt eristyksessä, paitsi kun kuuli, että nousin ylös aamulla. Leikkimisen ääniä täältä on kyllä kuulunut. Yritimme tänään taas yhteiseloakin, mutta se päättyi niin voimakkaaseen taisteluun, että paras oli siirtyä eri huoneisiin.

  VastaaPoista
 8. Hirmuisen harmillista :-( Ei eristys, vaan se, että jos eristyskään ei avita Helmiä kaipaamaan pikkumiehen seuraa vaan sama tiuskiminen jatkuu. Mut jos Helmin asenne ei ala toimia, niin eihän tää juttu sitten voi toimia :-( Mutta vielä on aikaa & ihmeitä tapahtuu!

  VastaaPoista
 9. No voi voi. Voisipa sanoa, että kyllä se siitä, mutta ei uskalla. Meillä on vaan vuodessa nuo roolit kääntyneet päälaelleen ja Leevi, joka on jo aikas iso kolli, hyökkäilee pienen sirpakan Nekun kimppuun ja niin tuossa teilläkin varmasti roolit vaihtuisivat ajan myötä. Toivotaan kuitenkin, että alkaisi sujua, tiedän tapauksia joissa niinkin on käynyt. Pieni kissa on jotenkin isoista niin uhkaava- ei voida ymmärtää. Kait se on mustasukkaisuutta kaikki.
  Voimia vain sinne ja hyvä, että saat kissat eri huoneisiin ja voivat välillä tapailla.

  VastaaPoista
 10. Todella harmillista. Voiko niistä vielä tulla kaverit? Toivottavasti! Kun niistä olisi niin seuraa toisilleen nyt kun Helmi on menettänyt kaverin vastikään. Toivotaan parasta :)

  VastaaPoista
 11. Todella, todella ikävää teille kaikille. Mutta yhdyn edellisiin: onneksi eristäminen on mahdollista ja onneksi se tuntuu auttavan, vaikkei se tietenkään pysyvä ratkaisu olekaan.

  VastaaPoista
 12. Voi itku.....
  Ei voi muuta kuin jatkaa peukuttamista. Voi kun tapahtuis nyt jokin käänne, ihme. Taidan laittaa kädet ristiin :)

  VastaaPoista
 13. Voi. Jos kissat ihan oikeasti tappelevat, jos Helmi ihan tosissaan hyökkää, se on kyllä kauheaa kuunneltavaa ja katseltavaa. Eikö Helmi itse ole aikoinaan tullut Naukulaan kolmanneksi kissaksi, ja silloin Onni ja Wilma sopeutuivat Helmiin? Onpas hän nyt heittäytynyt hankalaksi. Ehkä hänellä jokin painava syy on moiseen käyttäytymiseen.
  Helmi, kuule, mikä sua oikein pännii???
  Tarmo Tiikeriä tulee kyllä sääli.
  Eristyskin on joskus tarpeen, sitä meilläkin taannoin harrastettiin, jopa kuukausikaupalla. Onneksi ei enää tarvii.
  Kissaloissa, joissa on leikkaamattomia naaraita ja kolleja mutta ei haluta kokonaan eristää, käytetään joskus verkko-ovia. En nyt tarkoita ehdottaa, että Mamman tarttis mennä verkko-ovikauppaan ja ostaa Helmille ja Tarmolle ovi.

  VastaaPoista
 14. Harmillista on! Nyt ollaan täällä taas Helmin kanssa katsomassa pikku-ukkoa. Minä täällä toki olen ollut usein ja pitkään. Se ei tunnu Helmiä haittaavan, mutta vapaana viipottava pikku mies ottaa johtajatarta päähän kovin. Tuo Paulan esittämä verkko-oviratkaisu olisi varmasti oiva keino tähän tilanteeseen, mutta siihen en kyllä nyt voi ryhtyä.

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.