perjantai 7. lokakuuta 2011

Se matto

ja pieni muistutus

Helmi rrrrrakastaa punaisia talvimattoja. Siis todella rakastaa. Kun ryhdyin harkitsemaan mattojen vaihtoa, otin isoimman punaisen esille työhuoneen lattialle. Eihän siinä kestänyt kauaakaan kun matto oli kaadettu ja levitetty hieman auki. Vaikka matot tuovatkin mukavaa tunnelmaa, muistin melkein samantien miksei niitä pidetä lattialla koko aikaa.

"Tää renksu on mun aarre." 

"Mä toin sen heti MUN matolle."

"Ihanaa!"
Matoissa näkyy varsin hyvin kissankarvat, kissanhiekkamurut ja muut sotkut. Koska tässä taloudessa ei todellakaan rakasteta imurointia, ei mattoja kannattaisi ottaa näin aikaisin käyttöön. Siis ei kannattaisi, mutta otettiin silti. Ainakin Helmi kiittää.

10 kommenttia:

 1. Jos matto on Helmin toiveiden mukainen, niin silloin täytyy toivetta kunnioittaa. Viis kissankarvoista ja muruista. Imurointihan on sen kotiapulaisen hommaa;)

  VastaaPoista
 2. Oi, miten onnellinen Helmi onkaan matollaan ♥

  VastaaPoista
 3. Minun mielestä matot on ihan hyviä, koska ne imee itseensä ne karvat ja siinä pysyvät, sen sijaan että pyörisivät nurkissa villapalloina.
  nimim. Imuria ei rakasta kukaan tässäkään taloudessa

  Helmi on suloinen mattonsa ja lenksunsa kanssa!

  VastaaPoista
 4. Helmi tietää kyl, kenen värit passaa maton kaa!

  VastaaPoista
 5. Matot on ihania. Niihin voi pyyhkiä silmiä ja kuonoa, kiehnätä, pyöriä, heittäytyä... näyttää ihanan pehmeältä tuo punainen matto. Laatua laatulikalle!

  VastaaPoista
 6. Ah onnea! Helmille on nyt selvästi tullut joulu! Tuo viimeinen kuva on eritoten ihana ♥ Mutta ethän Helmi Hempukka syö sitä kumirenksua, ethän?

  Samoista syistä muuten meillä ei ole mattoja. Minä en jaksa hinkata niitä imurilla yhtenään, enkä viitsi kantaa niitä pihalle lattianpesun aikana, enkä pestä niitä jos jompikumpi kissa puklaa. Kotoisampaa olisi mattojen kanssa, mutta kun helppokin siivoaminen on tällaiselle laiskiaiselle kuin minä aivan riittävä ponnistus :D

  VastaaPoista
 7. Muistan ihastelleeni Helmin mattoja jo viime vuonnakin. Typsy näyttää niin Onnelliselta renksuineen ja mattoineen <3

  VastaaPoista
 8. Kiva että Helmi sai lempimattonsa! Terveisiä Naukulaan Santoriinin kissoilta!

  VastaaPoista
 9. Kiitos kommenteista! Matot ovat nyt oikeilla paikoillansa lattialla ja Helmi hurisee.

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.