maanantai 31. lokakuuta 2011

Yksiö kaikilla mukavuuksilla

Uusi koti etsinnässä

Tarmo on ihana poika. Valloittava persoona. Tilanne Naukulassa on kuitenkin ennallaan ja Tarmolle etsitään uutta extra hyvää ja ihanaa kotia. Meidän on parempi jatkaa Helmin kanssa kahdestaan. Vaikka Tarmon yksiössä onkin kaikki mukavuudet, ei siitä silti mitään tule, että toinen asuu yhdessä huoneessa ja toisella on koko asunto hallinnassaan.


Tarmo kaipaa ehdottomasti leikkisää seuraa. Jos olet kiinnostunut pikku-ukosta ja haluat tarjota sille kodin, laita viestiä Naukulan sähköpostiosoitteeseen (Naukulankerho(ät)gmail.com ja tuo (ät) korvataan sillä @merkillä), välitän viestin edelleen.  

17 kommenttia:

 1. Voi Tarmo ihana pikkutiikeri<3
  Mutta jos kemiat eivät toimi, niin ei siinä sitten mikään auta. (Voivoivoi. Voi surku ettei Tarmon paikka ollutkaan Naukulassa. Tarmo on niin ihana pikkuinen.)

  VastaaPoista
 2. Olen hyvin kiinnostunut Tarmosta, mutta en voi tarjota Tarmolle kotia, koska emme voi ottaa riskiä, että täälläkin Tarmo saisi asuintovereikseen kiukkukissoja. Toivottavasti Tarmolle löytyy hyvä ja kokonaan rakastava koti pian. <3

  VastaaPoista
 3. Myrsky: Tarmo on ihana pikku tiikeri ♥ Minäkin olen kovin suruissani siitä, ettei tämä onnistunut. Ja täytyy sanoa myös, että tunnen itseni todelliseksi epäonnistujaksi :(

  Jenni: Ymmärrän! Toivotaan, että Tarmo saa arvoisensa kodin pian!

  VastaaPoista
 4. Tarmolla on söpö pikku naama <3
  Eihän se Mamma sinun vikasi ole, että tämä ei toiminut. Jälkiviisas on niin kovin helppo olla. "Ei olisi pitänyt", "Olisi pitänyt tietää"... mistä tämän olisi tiennyt? Helmi on aiemmin elänyt toisten kissojen kanssa sopuisasti, hurjan harmi ettei nyt.

  VastaaPoista
 5. No ei ole todellakaan Mamman vika: Tarmosta ja Mammastahan on tullut ystäviä ja Tarmo on rohkaistunut huimasti ihmisten suhteen!

  Eikä se Helminkään vika ole, mutta olisi kyllä mielenkiintoista tietää, mikä Helmin mielestä Tarmossa/missä tahansa muussa kissassa mättää. Onko Helmi toivonut pääsevänsä ainokaisdiktaattoriksi? Ilmeisesti.

  VastaaPoista
 6. Kyllä Tarmolle varmasti löytyy koti, tsemppiä!

  VastaaPoista
 7. Kukaan ei ole tässä epäonnistunut: aina asiat eivät vain mene tai suju niin kuin toivoisi. Kissa kun ei kerro, mikä mättää, jää ihmisen osaksi toimia niin kuin pitää.

  Kenties Helmi haluaa pitää Mamman ihan vain itsellään? Tarmo Tiikerille toivon ja toivotan toista Maailman Parasta kotia. <3

  VastaaPoista
 8. Muiden tavoin sanon minäkin, että ei ole todellakaan mitään syytä tuntea itseään epäonnistuneeksi. Ei sille oikein mitään mahda, että kaikki eivät tule toimeen keskenään. Sitäpaitsi sekä Helmi että Tarmo tykkäävät kovasti Mammasta.

  Tarmolle onnea kodin etsintään!

  VastaaPoista
 9. Viisas päätös, sinulla on suuri sydän.

  Onneksi Tarmon kaltaiselle hurmuripojalle on varmasti hyviä kotitarjokkaita, vaikka Naukulasta ei nyt pojun pysyvää kortteeria tullutkaan. Toivottavasti pikkuherralle löytyy pian leikkikaveri ja yhtä hyvä mamma kuin Naukulassakin olisi ollut.

  VastaaPoista
 10. Juu itsesyytösten linjalle ei pidä lähteä ollenkaan! Kissat on kissoja, ei voi tietää etukäteen miten tulevat toimeen. Ehkä nyt ei vain kemiat kohdanneet ja joku toinen kissa kävisi Helmille kaveriksi, tai sitten Helmi vain on tyytyväisempi ainoana kissana. Mikäpä sen tietää? Harmihan se on, ettei Tarmo voi jäädä Naukulaan, mutta ei auta. Ja kun kerran Tarmo on sosiaalistunut kovasti, on kuitenkin saavutettu hyviä tuloksia!

  Kyllä Tarmo Tiikeri hyvän kodin löytää. Niin ihana pikkupoika <3

  VastaaPoista
 11. Kiitos kommenteista! Helpottavat vähän, vaikka kyllä sitä tällä hetkellä tuntee itsensä tosi tyhmäksi! Tehty mitkä tehty ja nyt on ainakin kokeiltu.

  Toivon todella, että Tarmo saa ansaitsemansa ihanan kodin pikaisesti.

  VastaaPoista
 12. Täällä pidetään peukkuja Tarmolle. Toivottavasti uusi hyvä koti löytyy pian. Pääsee Helmikin stressaamasta. Joskus vain käy niinkuin käy, vaikka kaikkensa tekee. Ei tilanteesta kannata ainakaan itseään syyttää, kun noin sinnikkäästi on yrittänyt. Ehkäpä Helmik kaipaa jo ikänsäkin puolesta vähän rauhallisempaa seuraa, kuin mitä vilkas poikakissa tarjoaa. Tsemppiä Naukulaan!

  VastaaPoista
 13. Minäkin toivon Tarmolle hyvää kotia, eiköhön se löydy. Ja Mammalle hyvää mieltä, älä ota raskaasti. Tarmolla on ihanat isot ja miehekkäät tassut.

  VastaaPoista
 14. Mutsi laittoi viestiä tutuilleen Tarmosta. Meijän perheessä tiedetään nää jutut - että aina hommat ei vaan mee niinku leffoissa ja se on surullista, mutta minkäs teet! Miten se Helmi nyt noin on suutahtanut, ehkä luulee Tarmon ajaneen siskon pois? Voimia teille kaikille ja toivotaan että asiat joko rauhottuvat ihmeen kaupalla teillä tai että Tarmo saa ihanan kodin muualta. Ollaan hengessä mukana.

  VastaaPoista
 15. Tsemppiä kovasti Naukulaan! Aina ei mene asiat niinkuin on suunniteltu, eikä se ole kenenkään vika! Joskus on vaan huono tuuri :(

  Muutaman sekunnin ehdin jo ajatella, että Tarmohan istuisi kuin nenä päähän tähän meidän laumaan. Mutta taitaa meidän kissaluku olla täysi muutaman vuoden ajan, niin ainakin luulen... Ihana Tarmo! <3

  VastaaPoista
 16. Mäkin oon levittänyt sanaa. Hyvä koti hyvälle pojalle!

  VastaaPoista
 17. Voi voi, olisi niin mielellään katsellut Tarmoa osana Naukulaa. Ratkaisusi on kuitenkin varmasti oikea teidän kaikkien kannalta, eikä varmasti ollut helppo:(
  Hyvä teidän varmasti on myös Helmin kanssa kahdestaan ja Helmin "ykkönen" silloin aikaisemmin tarkoitti ilmeisesti vain yhtä kissaa.
  Kyllä Tarmolle löytyy varmuudella ihana koti!

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.